Vekaletname ile kendine satış (kötü niye çıkar yok vekalet veren bunu için verecek)
Merhabalar,
Yıllar önce tapusu çıkmamış bir dairenin satışı adi bir sözleşme ile yapılmış güvene dayalı olarak para verilmiş ve eve taşınılmış. Yıllar süren dava sonucu tapular dağıtılacak tabi tapu ilk sahibe çıkacak kısa süre içinde, ancak bu beyin şöyle bir problemi var. Yurt dışına çıkıyor ve uzun süre dönmeyecek. Şöyle bir öneri geldi beyefendiden , ben size vekaletname vereyim siz kendi üstünüze satışı yapın. Bu mümkün müdür ? Sözleşmede iki tarafta biz oluyoruz :alala :alala Özel bir madde mi eklemek lazım. Adam daha sonra bunlar evimi üstüme aldılar demesin ? Tamam önce adi sözleşme ile güvene dayalı iş yapıp şimdi bu kadar kurcalamak bir garip ama işe ben bu noktada dahil oldum ve garantici davranıyorum :) Sabaha kadar bir cevap gelirse çok mutlu olurum aksi taktirde ben sonra arayanlar yararlanacak sadece :) Şimdiden çok teşekkürler başarılar
Cevap: Vekaletname ile kendine satış (kötü niye çıkar yok vekalet veren bunu için verecek)
Galiba bu istediğiniz olmuyor. Vekaleti başka birinin üstüne çıkartsın, o kişi de size satış yapsın.