Mahkeme Açtılar Bende Geri Mahkeme açıcağım
Arkadaşlarla sınıftaydık bilgisayarın başında kız twitterını acık bırakmıs 5 kişiydik 2 kişi kızın twittera bişiler yazdı diğer 3 kişi izledi neyse bilgisayarın ordaki 5 kişiyi kız mahkemeye verdi 3 4 ay falan uğraştık kız mahkemeye falan gelmedi şikayeti geri almadı bugün mahkeme sonuclandı yazan 2 kişi para cezası aldı benim suçsuzluğum kanıtlandı mahkemede bende geri dava açmak istiyorum .
Ne diye dava açabilirim mahkemede suçsuzluğum kanıtlandı açınca kazanırmıyım görüşleriniz neler
Cevap: Mahkeme Açtılar Bende Geri Mahkeme açıcağım
Yazınızı düzeltirseniz cevap alma şansınız artar. Bu hali ile her kelimede "ne demek istemiş" diye düşünmesi gerekiyor insanın ve okuyanı gerçekten yoruyor. Birçok kişi okumaktan vazgeçmiş olabilir. Örneğin büyük harfleri yerinde kullanmak, noktalaların yerleri v.s.
Bu sefer hakim "ulen hepiniz oradaydınız sende oradaydın" derse ne dersiniz..
iş daha da sakata binmesin.ben birşey çıkacağını sanmam bu davadan
ben izliyordum ifadeler falan verildi mahkemeden suçsuz olarak ayrıldım ben sonuclandı. durduk yere mahkemeyle uğrasmıs oldum yani sucsuz yere verdi beni yapanları kendiside biliyordu
Zaten "bnde aralarındaydım" ifadesi herhalde bunun ikrarı demek oluyor.
tabiki hocam haklısın sende ama sonucta bizde bilgisayarın etrafındaydık yani yazıyla falan ilgimiz yok zaten bende orda değildim demiyorum bizi tanık olarak yazabilirdi sanık olarak yazdı yazanları kendisi biliyordu
Kız arkadaşınızın twitter hesabına diğerleri tarafından yazılan şeyler neydi?
Alıntı:
Av.Feyz Pazarbaşı rumuzlu üyeden alıntı
Kız arkadaşınızın twitter hesabına diğerleri tarafından yazılan şeyler neydi?
Bu twitter aşırı kaşarlıkdan dolayı hacklenmiştir
Her kaşarın sonu tost olmaktır
araştırıyom bir kaç forumda daha daha bişi diyen cıkmadı konu ile ilgili