Karayolu kenarında park halinde sabit duran araca ehliyetsiz araç kullanmaktan trafik cezası yazılması
karayolu kenarında park halindeki aracımda oturuyordum trafik polisi geldi ve evrakları istedi. bende ehliyet olmadığı için bana ve araç sahibine ehliyetsiz araç kullanmaktan toplam 2925 tl trafik cezası yazıldı. sabit duran araca ve hareket halinde olmamarahmen trafik çezası yazıyor. bunu ne şekilde nereye itiraz etmem gerekir
Cevap: karayolu kenarında park halinde sabit duran araca ehliyetsiz araç kullanmaktan trafik cezası yazılması
Araç oraya nasıl geldi? Aracı getiren sürücü neredeydi?
Cevap: karayolu kenarında park halinde sabit duran araca ehliyetsiz araç kullanmaktan trafik cezası yazılması
internette bir arama motoruna trafik ceza itiraz yazın, enter tuşuna basın, karşınıza gelen kaynakları okuyun.
Duran bir aracın içinde ikiside ehliyetsiz iki kişi var ve biri araç sahibi,
polis bu durumda ne yapması lazım, en mantıklısı araç sahibine ceza kesmeli .
birisinin suçu üstlenmesi lazım ama neden ikisine ceza yazılıyor.?
Alıntı:
meraklıüye rumuzlu üyeden alıntı
Duran bir aracın içinde ikiside ehliyetsiz iki kişi var ve biri araç sahibi,
polis bu durumda ne yapması lazım, en mantıklısı araç sahibine ceza kesmeli .
birisinin suçu üstlenmesi lazım ama neden ikisine ceza yazılıyor.?
İki kişi olduğu sonucuna varamadım ben. Sadece soru sahibi sayın üye varmış gibi anladım. Ayrıca plakaya kesilmiş.
Alıntı:
tunc45 rumuzlu üyeden alıntı
karayolu kenarında park halindeki aracımda oturuyordum trafik polisi geldi ve evrakları istedi. bende ehliyet olmadığı için bana ve araç sahibine ehliyetsiz araç kullanmaktan toplam 2925 tl trafik cezası yazıldı. sabit duran araca ve hareket halinde olmamarahmen trafik çezası yazıyor. bunu ne şekilde nereye itiraz etmem gerekir
arkadaşlar duran ve park etmiş araç ve seyir halinde degilim ehliyetli veya ehliyetsiz trafik polisi geliyor direk olarak benden Ehliyet ve ruhsatı istiyor bende ruhsatı veriyorum ehliyetim olmadığı söyledim arkadaşım bekliyorum dedim bana ve arac sahibine cezayı yazıyor benim sorum şu duran ve park etmiş arac seyir halinde olmamışken ona rağmen ceza yazıyor bunu anlamış değilim yani aracın içinde kim olursa olsun eşin veya oğlum veya arkadaşım neden araçda oturuyorsun diye trafik gelsin ehliyetsizlikten
ceza yassın varmı böyle bir kanun aracta kim oturursa otursun ehliyetsizlikten cezayı yazalım bende diyorimki nereye ve ne şekilde itirazımı yaparım ederim ehliyetli veya ehliyetsiz ne farkıvar sonuç oturuyorsun .....
İtiraz etsenizde birşey çıkacağını sanmam. karayolundan bahsediyorsunuz.
heryer kamera ile dolu, iş mahkemeye giderse daha fazla para çıkar cebinizden
benim fikrim bu.
mahalle içinde duran bir araba olsa neyse de.....