Cevap: Şİrket vergİ borcu
Berbat bir durum. Şirketi size devrettiklerine göre, siz resmen beş senelik şirket sahibisiniz. Şirketin de sorumlulukları vardır. Bunları yerine getirmemenin de yaptırımları. Örneğin şirketin bastırdığı fatura varsa ve bunlardan kesilmemiş olanlar varsa, her bir sayfası için bir servet tutarında ceza gelecek. Bu sadece bir örnek. Siz görünüşe göre çok hafife alıyorsunuz başınızdaki belayı. Önerim forumda vakit kaybetmek yerine zaman geçirmeden bir avukata gidin.
Cevap: Şİrket vergİ borcu
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Berbat bir durum. Şirketi size devrettiklerine göre, siz resmen beş senelik şirket sahibisiniz. Şirketin de sorumlulukları vardır. Bunları yerine getirmemenin de yaptırımları. Örneğin şirketin bastırdığı fatura varsa ve bunlardan kesilmemiş olanlar varsa, her bir sayfası için bir servet tutarında ceza gelecek. Bu sadece bir örnek. Siz görünüşe göre çok hafife alıyorsunuz başınızdaki belayı. Önerim forumda vakit kaybetmek yerine zaman geçirmeden bir avukata gidin.
Avukata da gitmiştim 2 sene kadar önce fakat bana artık üzerime bişey alamicamı onun dşında bi sıkıntı olmicanı söyledi ama sanırım bu konularla alakalı bir avukat değildi suç duyurusunda bulun dedi. bulundum ama sadece gelen sonuç takipsizlik kime gidip napıcamı bilemiyorum yani savcılığa gidiyorum durumu baştan sona anlatıyorum. bildiğim tek şey şirketin şuan aktif olmadığı yani ztn yapacakları kadar vergi borcu yapmışlar bize devredip aradan sıyrılmışlar bildiğim tek şey bu.
ve dediniz ya 5 yıl sahibisiniz diye 5 sene doldu şimdi nolacak peki ? şirket hala bizdemi yoksa kapandımı yoksa kapanmsımı lazım yada nasıl bi yol izlemek lazım.
ben askeri sınavları kazandım astsubay olmaya hak kazandım görevden atarlar diye gidemedim hayatımı alt üst etti ztn bu kafaya taka taka yıllar geldi geçti ztn şuan napmam gerektiği hakkında hala bi fikrim yok.