Denetimli serbestliğe gidemedim ve dosya kapandı.
Arkadaşlar bundan 1 yıl önce, uyuşturucu madde(esrar) ile yakalandım. Hakim, daha önceden sicilimin temiz olduğundan dolayı ve ilk defa içmek için aldığımdan dolayı bana denetimli serbestlik ve seminer verdi. 5 Aralıkta seminerim vardı fakat ben buna gidemedim. Gidemememin nedeni o gün okul içinde bir proje için maslağa gitmem gerekiyordu. Daha sonrasında okuldan mazeret kağıdı almaya gittim ve benden nereye vereceğimi sordular. Denetimli serbestlik için olduğunu söylesem, ya okuldan atılacaktım ya da bursum kesilecekti ve sonuç olarak bu kağıdı alamadım tekrar mahkemeye çıkacağım. Arkadaşlar şimdi bana verilecek ceza ne olur? 10 ay hapis yatar mıyım? Lütfen bir yardım edin.
Cevap: Denetimli serbestliğe gidemedim ve dosya kapandı.
yardım edebilecek kimse yok mu?
Cevap: Denetimli serbestliğe gidemedim ve dosya kapandı. Yardım lütfen!
Size şu ya da bu ceza verilir desek veya 10 ay hapis yatıp yatmayacağınızı söylesek yardım etmiş mi olacağız? Nasıl bir yardım istediğinizi söyleyin, belki bir yardım eden çıkar.
Cevap: Denetimli serbestliğe gidemedim ve dosya kapandı. Yardım lütfen!
Alıntı:
EnginTarhan rumuzlu üyeden alıntı
Size şu ya da bu ceza verilir desek veya 10 ay hapis yatıp yatmayacağınızı söylesek yardım etmiş mi olacağız? Nasıl bir yardım istediğinizi söyleyin, belki bir yardım eden çıkar.
Yardımdan ziyade alacağım cezayı merak ediyorum. Buradaki arkadaşlar aşağı yukarı alacağım cezayı tahmin ederler diye açtım konuyu.