Kredi kartım ve telefonumu emanet ettiğim arkadaşım dolandırıclık yapmış, ben suçlanıyorum
[B]Sorum şu olacak : Ben resmi bir kurumda din eğitim görevi alıyordum bu yer kocaeli - gebze de görevimi tamamlayana kadar tel vs gibi şeyler kullanmak bize yasaktı ben de telefonumu benden isteyen arkadaşıma vermiştim daha sonra banka kartımı da istemişti benim aklıma da sıkıntı gelmeyeceğini bildiğim için vermiştim çok da yakın olduğum bir arkadaşım değildi neyse bu arkadaşım benim adıma benim numaramdan facebook aracılığı ile maç satmış ve maç sattığı kişi bu kişiyi ihbar etmiş ve evime mahkeme kağıdı geldi mahkemeye gittim mahkeme ağır ceza mahkemesine devredildi acaba bu mahkeme ne olarak sonuçlanır ve avukat tutsam maliyeti ne olur ve bana ne gibi yararları dokunur ?
Cevap: Kredi kartım ve telefonumu emanet ettiğim arkadaşım dolandırıclık yapmış, ben suçlanıyorum
Alıntı:
MhmmtKrby rumuzlu üyeden alıntı
[B] ... avukat tutsam maliyeti ne olur ve bana ne gibi yararları dokunur ?
Daha az ceza almanıza faydası olur.
Cevap: Kredi kartım ve telefonumu emanet ettiğim arkadaşım dolandırıclık yapmış, ben suçlanıyorum
peki mesela bu işi ben işlemedim bu işin cezası nedir ? Avukat tutarsam ne kadar ceza alırım tutmazsam ne kadar ceza alırım ? Konuşulan para 150 tl ve ben bu parayı kişiye sadece Allah korkusu olduğu için öderim sıkıntı değil ama bu işin sonunda ne gibi yaptırımlarla karşı karşıya kalırım
Bütün sorularınızın yanıtını bir avukatla görüşerek öğrenebilirsiniz. Avukat maliyeti, ne ceza alacağınız v.b. sorulara burada yanıt bulamazsınız.