htc cihaz internete girmiyor.
Merhaba;
3 kasımda Teknosadan HTC E8 aldım.Cİhaz internet sayfalrını açmıyordu.
3Gün sonra mağazaya gittim Değişiklik istedim DOA kapsamında değiştirmek üzere servise gönderdiler servisten cihaza format atıp gönderdiler(bir kaç teste tabi tutulmuş) ama ben 3 günlük cihaz olduğu için iadesini veya yenisini talep etmem rağmen beni oyaladılar.bunun akabinde cihaz geldi tekrar problem yine gönderdim aynı problemlerden gelen cevap çok komik cihaz sadece nano simkarttı destekliyor.kullanıcı nano simkartta denemelidir :) bende tekrar gönderdim toplamda 3 kere rapor tutuldu ve sonuç alamadım.srvis sürekli düzeldi deniyor ama çözüm yok.İAdesi veya değüişimi için cevaqp almadım kullanmıyor 40 günlük telefeon 32 günü serviste geçti.Bunu değiştirmek yada iadesi nasıl olur desteğiniz bekliyoruz.
teşekkürler.
Cevap: htc cihaz internete girmiyor.
Bilgisayarınızda internet tarayıcısını çalıştırın, arama bölümüne "SATIŞ SONRASI HİZMETLER YÖNETMELİĞİ" yazın (tırnak işaretleri hariç), enter tuşuna basın ve karşınıza çıkacak adreslerden birini seçerek ilgili yönetmeliği okuyun. Haklarınız orada yazmaktadır.
Cevap: htc cihaz internete girmiyor.
Alıntı:
EnginTarhan rumuzlu üyeden alıntı
Bilgisayarınızda internet tarayıcısını çalıştırın, arama bölümüne "SATIŞ SONRASI HİZMETLER YÖNETMELİĞİ" yazın (tırnak işaretleri hariç), enter tuşuna basın ve karşınıza çıkacak adreslerden birini seçerek ilgili yönetmeliği okuyun. Haklarınız orada yazmaktadır.
Tırnak işaretleri dahil yazılırsa daha iyi olur ;)