Türknet Sözleşmede Belirtilen Hizmeti Yerine Getirmiyor
9kasım 2014 tarihinde türknet müşteri temsilcisi tarafından nekadar avantajlı ve iyi hizmet verdiklerini anlatan sözlü telefon konuşmasından sonra türknet servis sağlayıcısına geçmiş bulundum ancak telefon hattım sürekli yönlendirmede kullandığım için bu hizmeti alamadığımı anlamam 1 aralık günü oldu. telefonda yönlendirme yapıyorum ancak başka bir numarayla sabit hattı aradığımda yönlendirdiğim cep nosu çalmıyor daha dogrusu telefon hiç çalmıyor.bu durumu tam 8 gün boyunca en az günlük 15 müşteri temsilcisiyle görüşütüm her seferinde bana kayıt açalım dediler ve 8 gün boyunca bu hizmeti alamadım telekoma sürekli arza kaydı bildirmişler . ama sorun giderilemedi. benim iletişim özgürlügümü 1 ay boyunca elimden aldıkları yetmiyormuş gibi bir tane yetkilisi defalarca not bırakmama rağmen aramadı.10 . günde kapatma isteminde bulundum ancak kapatmak da bir sürü kayıt tutmak demekmiş bir türlü kendimi kurtaramadım.
şimdi kapatma talebimi dikkate alıp bana geri döndüler size ücretsiz bir ay daha hizmet verelim kapatmayın dediler ancak ben o hizmeti alamıyorum ki çok komikti..ve ısrarla kapatmak istedigimi söyledim en sonunda borcunuz 110 tl dir dediler . ancak ben kullanmadıgım bir hizmete neden para ödiyeyim. yasada sözleşmede adı geçen türknet ve ben olaraka sadece türknetin hakkını mı koruyor. cayma bedeli sadece türkneti mi koruyor. peki benim alamadığım hizmet durumunda yasa beni korumuyor mu. bu şekilde mağdur olmuş birsürü vatandaşımız var insanlar av. parasının yüksekliginden 110 tl belkide ödüyor. ugraşmamak yada koşturmamak için ödüyor. ben icraya verilecegim güne kadar beklemeyi düşünüyorum elbetteki hakkim beni çağıracaktır. neden ödemiyorsun diye bende bana vermedikleri hizmetin bedelini ödemek istemiyorum demek istiyorum. bu konuda daha pratik yardımcı olacak arkadaş varmıdır.??
Cevap: Türknet Sözleşmede Belirtilen Hizmeti Yerine Getirmiyor
Beni de aradılar ve telefonda çok güzel anlattılar, sözleşme göndermelerini istedim, sözleşmeyi okuduktan sonra vazgeçtim. Keşke sözleşmeyi okusaydınız.