Yaralama,Konut Dokunulmazlığı,Tehdit ve Hakaret ?..
Merhaba Bundan 6 ay önce kendi evimdeyken kapıcı ve binadan tanımadığım biri kapıma gelip evimde beslediğim muhabbet kuşundan dolayı koku olduğunu söyleyip bende ne kokusu bir koku olsa ilk ben rahatsızlık duyarım diyince şahıs bana ana arvat küfür etmeye başladı bende kapımı açıp neden küfür ediyorsun diye itiraz ettim bu sırada şahsın eşi oğlu ellerinde demir sopalarla merdivenlerden inip sen kimsin bizim kim olduğumuzu biliyor musun diyerek ellerindeki demirlerle kafama vuramaya başladılar Bahsettiğim kapıcı ve kapıcının eşide kendimi korumaman için benim ellerimden ve vucudumdan tutarak şahısların beni darp etmelerine yardımcı olular ve evimin içinde beni darp ettiler.
Kafam 4 yerden kırıldı 15-13-4 ve 7 cm genişliğinde yarıklar oluştu toplam 42 dikiş atıldı.Darp edilirken evime gelen kardeşimide bu şahıslar darp etti.polisi aradı kardeşim ambulans gelerek hastaneye kaldırıldım.Hasanede bir gece müşade altında kaldım ve doktor rapora hayati tehlikesi var olarak yazdı.
Daha sonra adli tıptan kati rapor aldım.Adli tıp kişi üzerindeki etkisi basit bir tıbbi müdahale giderilecek ölçüde hafif olmadığını raporunda yazdı.
Karakol tutanağında olay yerini incelemeye gelen polisler kapıcının yerleri yıkadığını ve suç aletlerini kaldırdığını yazmışlar.
10 gün kadar önce mahkeme günü Belli oldu Asliye Ceza Mahkemesinde davanın ilk celsesi avukatım olay sonrasında yaralarım ve darp izlerimin olduğu fotoğraflarla dilekçe verip davanın ağır cezada görülmesini istemişti ama dava asliye cezada şuan.
Sorum bu şahıslar ne kadar ceza alırlar hapise atılırlar mı ve dava ağır ceza mahkemesinde görülür mü ? Teşekkürler Saygılar.
Cevap: Yaralama,Konut Dokunulmazlığı,Tehdit ve Hakaret ?..
Eğer cevap verilmeyecekse konunun @admin tarafından silinmesini rica ediyorum.Saygılar
Admin size cevap verme sözü verdi mi? Burada gönüllü olarak isteyen yanıt yazıyor. Bu şekilde admine baskı kurarak yanıt alamazsınız ki. Bu çok saygılı bir davranış olmadı doğrusu.
Neyse ben size soru sorayım Adli tıptan gelen KAT'İ raporu buraya yazar mısınız? Hayati tehlike kavramı geçici raporda mı geçiyor sadece?
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Admin size cevap verme sözü verdi mi? Burada gönüllü olarak isteyen yanıt yazıyor. Bu şekilde admine baskı kurarak yanıt alamazsınız ki. Bu çok saygılı bir davranış olmadı doğrusu.
Neyse ben size soru sorayım Adli tıptan gelen KAT'İ raporu buraya yazar mısınız? Hayati tehlike kavramı geçici raporda mı geçiyor sadece?
Sanırım yanlış anlaşıldım kusura bakmayın.
Evet Gözlem altındayken Geçici raporumda hayati tehlikesi vardır olarak doktor yazmıştı. Adli tıptan aldığım son kati raporda kişi üzerindeki etkisi basit bir tıbbi müdahale ile giderilecek ölüçüde hafif olmadığını bildirir rapor verildi.