Razı olmadığım halde iş yerimin zorla değiştirilmesi için gizli planlar yapılarak atama yapılması
merhabalar ;
işyerinde farklı bir birimde çalışan bir kişi beni kendi birimlerine almak istediklerini ankara ile görüşüp yer değişikliği yaptıracaklarını ankarada kadro teklifi üzerinden böyle bir değişikliği yapabileceklerii söyledi kendisine kesinlikle karşı olduğumu bu yıl yeni atama gördüğümü belirli bir düzen kurduğumu ve istemediğimi söyledim.
Normal şartlarda yerimin değişmesi çok anormal bir durum sağlık raporu yada kommutanın özel talebi olması gerekli. ki bu bile bazen olumsuz sonuçlanabilir. şimdiden yazılı bir dilekçe ile konuyu gündeme taşıyıp elimde resmi evrak bulundurmayı ardından da bu evrak ile olay gerçekleşirse ilgili yer için yürütmeyi durdurma kararı aldırmayı ilk etapta düşündüm. ayrıca atama dönemi olduğu için farklı kişilerden hayırlı olsun gibi sözler duymaya başladım.
bana yardımcı olurmusunuz hangi yolu izlemeliyim....
Cevap: Razı olmadığım halde iş yerimin zorla değiştirilmesi için gizli planlar yapılarak atama yapılması
Bölüm içi nakil mi atama mı?
Cevap: Razı olmadığım halde iş yerimin zorla değiştirilmesi için gizli planlar yapılarak atama yapılması
Alıntı:
Av.Basri Gungoren rumuzlu üyeden alıntı
Bölüm içi nakil mi atama mı?
aynı garnizonda farklı bir birliğe KKK daki yakın arkadaşları üzeinden atama yaptırmak istiyorlar.