Ödenmemiş fatura borcundan dolayı avukatlık bürosundan arandım.Ödemenin tamamının yapılması isteniyor yada kredi kartına taksitle.Ne yapmam gerekli yardımcı olur musunuz?
Printable View
Ödenmemiş fatura borcundan dolayı avukatlık bürosundan arandım.Ödemenin tamamının yapılması isteniyor yada kredi kartına taksitle.Ne yapmam gerekli yardımcı olur musunuz?
Erdoğan bey evet böyle bir ödenmemiş fatura borcu var.Fatura ve icralık olan ablam.
ablanızın adına olan borç için sizi mi aradılar ??
Lütfen cevap beklemekteyim sizden.1800 Lira tutarında bişey söylendi.ya hepsini ödeyin yada kredi kartı dendi.hepsini ödemeli miyim? Ne yapmam gerekli?
- - - Updated - - -
Ablam şu an telefon kullanmıyor benim numaramı vermişti sanırım o yüzden beni aradılar.
- - - Updated - - -
2014 haziran temmuz ağustos ayı borçlarından dolayı icralık olmuş.Avukat bürosu ile şimdi görüştüm 1804 lirayı 7 gün içinde ödemelisiniz taksit sadece kredi kartına denmektedir.Lütfen yardımcı olurmusunuz?
Borç varsa ödenmeli tabii. Ne faturasıdır bu?
Ama borç kimin ise onun ödemesi gerekir. Ablanızın borcu, eğer bir kefilliğiniz yoksa sizden istenemez.
Siz ablanızın zor durumdan kurtulması için kendi isteğinizle ödeyebilirsiniz, buna da bir engel yok.
Herhangi bir kefilliğim yok Avea fatura borcu.Evet dediğiniz gibi sadece zor durumdan kurtulması için ödeyeceğim sanırım bende yanlış ifade ettim.Yani borcu ödemeli miyim diye değil de bu borcu ne şekilde ödeyebilirim,taksitlendirme yapabilir miyim ve mutlaka 1800 lirayı mı ödeyeceğim indirim gibi bir şey söz konusu mu? teşekkür ederim
Bu tamamen anlaşmanıza bağlı. Pazardan domates alır gibi pazarlık edeceksiniz. Borcun sizin olmadığını, borçludan tahsil etmelerinin imkansıza yakın olduğunu, bu şekilde ödeyemeyeceğinizi, ama "kolaylık" yapılırsa ablanıza bir jest olsun diye ödemeyi yapabileceğinizi falan söylemeyi deneyebilirsiniz.