Online Oyunda Cash Satıp Vergi vermiyor
Merhabalar,
yourko.net & my-ko.org ( ikiside aynı site) Knight online adlı oyunun pvp sidir. (yani çakması)
Bu oyunu kuranlar her 2 ayda bir yaklaşık 100bin TL kazanıyor ve hiç vergi vermiyor. Oyunculara Knight Cash (KC) satıyorlar. Bunuda Pay2phone aracılığıyla yapıyorlar. Ben bunu şikayet etmek istiyorum, şikayet etsem bir yaptırım uygularlar mı? ve de nereye şikayet edebilirim?
Knight Online adlı oyunun izinsiz pvp sini kullanıyorlar bu bile suç aslında.
Forum sitesi yourko.org
Cevap: Online Oyunda Cash Satıp Vergi vermiyor
1. Adamları sitelerinden tespit edemezsin.
2. 2 sitede Privacy Protection adlı internet sitesi vasıtasıyla kurumsal olarak whois bilgilerini gizlemişler.
3. şikayet etsen dahi, ilk karşılacağın cevap SANANE olacaktır. yani sana Knight gerçek sahibi senmisinde ki , bu firmaları hak sahibi olduğunu düşündüğün için şikayet ediyorsun derler.
Ayrıca oyun terimlerini hukuk bilen bir CCumhuriyet Savcısına anlatırken ne kadar anlaşılabilirsin o da ap ayrı bir durum.
kim olduklarını adlarını soyadlarını tel facebook herşeyini biliyorum. Oyunda eşya satıp vergi vermiyorlar. Vergi vermemek için yurtdışından sunucu alıp oyunu ona kurmuşlar. Bu şahısların isimlerini versek araştırma yapıp bakmazlar mı?
Elinde isim soyisim ve kanıtın varsa şikayet edebilirsin vergi dairesine