Beslediğim sokak hayvanları nedeniyle işten attırmak için imza toplanıyor
merhabalar benim olmayan hayvanlar için çalıştığım iş yerinden gönderilebilmem için imza topluyorlar maksatları hayvanları bir iki beslediğim için hiç bir zararları olmadığı halde topladıkları imza ne kadar etkili olabilir iş yerimin hiçbir alakası olmamasına rağmen ticari ünvanımı lekelemeleri suçmudur çunku hayvanları ben besliyorum iş yerimin hiçbir katkısı yoktur.
Cevap: Beslediğim sokak hayvanları nedeniyle işten attırmak için imza toplanıyor
Konuyu pek iyi yazamamışsınız, anlaşılmıyor, tam olarak kim(ler) imza topluyor, çalıştığınız şirkettekiler mi? Eğer mağdur olursanız, Facebooktan kihayko grubu ile bağlantıya geçin. Orda bu işlerle ilgilenen yardımcı olacak, hayvansever avukatlar var. Sokak hayvanlarını beslemek insan olan herkesin görevidir, belediyelerde bunu sürekli teşvik ederler zaten. Yani sokak hayvanlarını beslediniz diye kimse size bir yaptırım yapamayacağı gibi, beslemenize engel olurlarsa, siz onlara yaptırıp uygulatabilir, şikayet edebilirsiniz.
Cevap: Beslediğim sokak hayvanları nedeniyle işten attırmak için imza toplanıyor
Alıntı:
ALPERGÖZDEM rumuzlu üyeden alıntı
merhabalar benim olmayan hayvanlar için çalıştığım iş yerinden gönderilebilmem için imza topluyorlar maksatları hayvanları bir iki beslediğim için hiç bir zararları olmadığı halde topladıkları imza ne kadar etkili olabilir iş yerimin hiçbir alakası olmamasına rağmen ticari ünvanımı lekelemeleri suçmudur çunku hayvanları ben besliyorum iş yerimin hiçbir katkısı yoktur.
İş saatleri içinde işinizi bunu yapıyorsanız işvereniniz işinizi bu yüzden aksattığınızı öne sürebilir.