Anlaşmalı Boşanmadan Vaz Geçiyorum?
Merhabalar bir erkek olarak eşim evi terk etti. Boşanma davası açtı. Çekişmeli olursa tazminat ve nafaka ile korkuttular. Anlaşmalı olursa hiç bir şey istemeyiz dediler. Bende avukatlarına gidip anlaşmalı olarak imza attım. Şimdi ise boşanmak istemiyorum ne yapmalıyım?
1)mahkemede vazgeçme hakkım var mıdır?
2)Boşanmak için hiç bir sebep yok. Eşimi geri kazanmak için boşanıp tekrar mı uğrasıp evliliğe ikna etmem kolay yoksa çekişmeli sürdürüp mahkemede
benim hakkımda dusunduklerinin yanlıslıgını ispatlayıp mı tekrar dondurebilirim?
ne dersiniz ne yapmalıyım eşimi bırakmak istemiyorum ama o cok kararlı gibi?
Cevap: Anlaşmalı Boşanmadan Vaz Geçiyorum?
boşanmak istemiyorum diyebilirsin tabiki. eşini ikna ekna etmek için boşanmak pek mantıklı değil, evliliği sürdürmek istemeyen eşinle evliliğe devam kararı almakta pek mantıklı değil. sen en iyisi yinede bi yolunu bulup barışmaya çalış.
Allah yardimcin olsun. tekrar kazanmak istiyorsan hatan varsa inkar etme ve sevdigin icin mucadele et gururlu ol.
Bir bayan olarak cevap veriyorum. Eşiniz evi terkettiyse eğer geri döndürmeye çabalamak çokta mantıklı değil.Bayanların üzerine ne kadar gidersen o kadar kendinden emin olurlar ve daha çok inatlaşırlar.Ne zaman ki sizi gerçekten kaybettiklerini anladılar işte o zaman bir anda kıymete binersiniz.Hele ki onun yrine başkasını tercih ettiğiniz bilirlerse vay hallerine diyorum.Bunları bilerek eşinize ne yapmanız gerektiğine siz karar verin bence.Hem hiçbişey yoksa neden boşanmak istiyor,gerçekten hiçbişey yoksa ve gene de boşanmak istiyorsa sizi nekadar seviyor olabilir.Sizi sevmeyen bir insanla da sizin ne işiniz olabilir.
Kendisi çok inat birisi. Elbetteki sorunlarımız oldu. Ama düzelemeyecek sorunlar değil bunlar. 2 kere daha terketmişti. geri döndürdüm bu sefer asla diyor. 7 yıllık bir aşk evliliğinden bahsediyorum. Üzerine gidince senden daha fazla soğuyorum diyor. e ne yapmalıyım. üzerine gitmeyip. üzerine gidip bazı olaylarda benim hatalarım olmadığını açıklamak istiyorum.
İntihar ederim dedim öl geber dedi. Ne yapacam bilmiyorum ama eşimi kaybetmek istemiyorum. ben çekişmeli sürdürürsem benden daha mı fazla soğur acaba? Annesi anlaşmalı bitirin ilerde tekrar belki evlenirsiniz diyor ama ben bunu beni ikna etmek için söylediklerini düşünüyorum