Belediyeden kanal tıkanıklığı için vidanjör istedim vidanjör masrafı 100 tl çıkartıyorlar?
öncelikle merhaba belediyen kanalizasyon tıkanıklığı için vidanjör çağırdım. vidanjörden önce evimin kanalizasyona giden borularını usta yardımıyla söktüm daha sonra tıkanıklığın benim kanalizasyona giden borularda olmadığını anladık dolayısıyla vidanjör çağırdım vidanjör suyu kanala bastı ve bir müddet sonra komşunun kanaldan su akıntısı gerçekleşti doğal olarak su tıkanıklığının benim kanalda değilde belediyeye ait ana hatda olduğunu anlamış bulunduk. belediye görevlileri ana hatdaki tıkanıklarda vidanjör ücreti alınmıyor dedi ama diger görevli ana hatda tıkanıklık yok sizin hattınızda tıkanıklık var diyerek ücret talep etti bende itiraz ettim eğer tıkanıklık benim hattımda ise su komşunun ana hatta bağlanan yerinden çıkmaz dedim. yani eğer ana hat açık olsaydı su geri gelmezdi akar giderdi dedim yada sadece benim hattım tıkalı olsa ana hatta bağlanan komşunun ordan su çıkmazdı dedim suyun basıldığı yerden çıkardı dedim ama bir türlü anlaşamadık sonuç olarak ben bu ücreti ödemek istemiyorum ne yapmalıyım ?
Cevap: Belediyeden kanal tıkanıklığı için vidanjör istedim vidanjör masrafı 100 tl çıkartıyorlar?
Belediyeye itiraz edebilirsiniz olmazsa dava açmak gerekir ama değmez bence o meblağa.
Cevap: Belediyeden kanal tıkanıklığı için vidanjör istedim vidanjör masrafı 100 tl çıkartıyorlar?
Bu konu benimde başıma geldi ne yazık ki belediye aracı gelemiyor. Başka vidanjör kiralama firması buldum onlarda yaklaşık bu rakamlarda bir talepte bulunuyorlar. Konu hakkında tecrübesi olan varmı? Nasıl yapılıyor evimin hemen önünde bulunan rögar da bu tip bir sorun yaşıyoruz. Evimizin alt katı -1 olduğundan su dolmasından korkuyoruz.