Soru: Cumhurbaşkanıyla yüz yüze görüşebilmek ?
Merhaba;
Bazı olaylar, bazı öneriler hakkında Cumhurbaşkanı ile kısa süreli bir görüşmek istiyorum;
Gel gelelim bu konuda hiçbir bilgiye sahip değilim araştırdım bulamadımda,
Cumhurbaşkanı ile ne şekilde, nasıl yüz yüze görüşebilirim yani prosedürler nedir.
Aydınlatırsanız sevinirim kolay gelsin.
Cevap: Soru: Cumhurbaşkanıyla yüz yüze görüşebilmek ?
Cumhurbaşkanlığı makamı icra makamı değildir. O nedenle önerilerinizi Başbakanlığa yapmanızı öneririm.
Olay ve önerilerinizden bizi de nasiplendirirseniz; memleket hayrına mı değil mi bizde bilgi sahibi oluruz.. Malumunuz halkın onaylamadığı icraatların halkı memnun ettiği söylenemez.
Hukuka uygunluğunu da görmüş oluruz böylece..
Alıntı:
Regex rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba;
Bazı olaylar, bazı öneriler hakkında Cumhurbaşkanı ile kısa süreli bir görüşmek istiyorum;
Gel gelelim bu konuda hiçbir bilgiye sahip değilim araştırdım bulamadımda,
Cumhurbaşkanı ile ne şekilde, nasıl yüz yüze görüşebilirim yani prosedürler nedir.
Aydınlatırsanız sevinirim kolay gelsin.
http://www.tccb.gov.tr/sayfa/cumhurbaskanligi/sss/ sitesinde sıkça sorulan sorular kısmında şöyle bir açıklama mevcut.
'' 1) Cumhurbaşkanı ve eşi kendilerine gelen bütün mektupları okuyorlar mı?
Mektup ve e-postalardaki talep ve temenniler çeşitli konularda uzman görevlilerden oluşan bir ekip tarafından okunup tasnif edildikten sonra belli aralıklarla Cumhurbaşkanına iletilmektedir.
Eşi de, kendisine gelen mektupları okumaya çalışmakta ve bu konuya çok önem vermektedir. Uzman bir ekip tarafından yapılan incelemenin sonucunda, Cumhurbaşkanı ve eşine gelen bütün mektuplar değerlendirilmektedir.''
Ayrıca aynı sayfada sol tarafta Cumhurbaşkanına yazın sekmesinden derdinizi / talebinizi iletebilirsiniz.
ben adalet bakanlığına dava açmak istedim, savcıları ikna edemedim. şansını dene yinede.
Ak saraya yerleşince alın hediyenizi güle güle oturuna gidin.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
http://www.tccb.gov.tr/sayfa/cumhurbaskanligi/sss/ sitesinde sıkça sorulan sorular kısmında şöyle bir açıklama mevcut.
'' 1) Cumhurbaşkanı ve eşi kendilerine gelen bütün mektupları okuyorlar mı?
Mektup ve e-postalardaki talep ve temenniler çeşitli konularda uzman görevlilerden oluşan bir ekip tarafından okunup tasnif edildikten sonra belli aralıklarla Cumhurbaşkanına iletilmektedir.
Eşi de, kendisine gelen mektupları okumaya çalışmakta ve bu konuya çok önem vermektedir. Uzman bir ekip tarafından yapılan incelemenin sonucunda, Cumhurbaşkanı ve eşine gelen bütün mektuplar değerlendirilmektedir.''
Ayrıca aynı sayfada sol tarafta Cumhurbaşkanına yazın sekmesinden derdinizi / talebinizi iletebilirsiniz.
Eski Cumhurbaşkanı mı? Yenisi mi ? Hangisine ait ki bu bilgiler.. ?
Alıntı:
Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı
Eski Cumhurbaşkanı mı? Yenisi mi ? Hangisine ait ki bu bilgiler.. ?
Sayfanın en üstünde yazıyor kime ait olduğu
(sayfa güncel bilgiler içeriyor)