11 Yıldır süren dava avukatımızın ilgilenmediğini düşünüyorum
Merhaba annemin 40 yıldır anlaşıp paylaşamadıkları bir miras var mahkemeye verildi satışa gidecek fakat bu süreç içindeyken birde annemin , abisine tüm haklarını devrettiğini gösteren bir kağıt ortaya çıktı ve biz karşı dava açtık annemin okuma yazması yoktur davayı kazandık karşı taraf temyize gönderdi ve bu dava 11 yıldır sürüyor 2 senedir temyizde, bahsettiğim ilçede 2 avukat var biri bizim diğeri karşı tarafın . Avukatımızı arayarak neticeyi ve ne zaman tamamlanacağını sorduğumuzda tatmin edici net bir cevap alamıyoruz açıkçası avukatın bizi sattığını davayla ilgilenmediğini düşünüyoruz çünkü dava 11 yıldır sürüyor ve net bir cevap alamıyoruz bu konuda ne yapabiliriz davayı bu avukattan alıp başkasına vermeyi düşünüyorum fakat yine masraf olacak netice ne olur yine belirsiz. Bu konuda ne yapabilirim bu davanın 11 yıl sürmesi bana pek mantıklı gelmiyor, davayı ivedilikle neticelendirmek yada net bir yanıt alabilmek için nereye başvurabilirim yada ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz benim aklıma son çare başka bir avukat tutmak geldi lütfen yardımlarınızı rica ederim.
Cevap: 11 Yıldır süren dava avukatımızın ilgilenmediğini düşünüyorum
Dosya numarasını alıp yargıtayın sitesinden durumunu takip edebilirsiniz.