ilk basta avukatla gorussem daha iyi olacak sanırım.
Printable View
ilk basta avukatla gorussem daha iyi olacak sanırım.
böyle ciddi bir konu hakkında burdan yardım istemen hata zaten. bi avukata yüz yüze detaylı bir görüşme yaparak daha iyi bir yol izlersiniz.
Dostum erkek eğer bekareti problem ediyorsa ve kızda bakire değilse, kızların bir kısmı bu tip hikayeler anlatıyor. Çoğunluğu hiç söylemiyor, evlilik öncesi diktiriyor, kimisi bu tip hikayeler anlatıyor, kimisi esnek diyor falan... Çok az bir kısmı ise gerçekten, doğrusunu, yani ilişkiye girdiğini söylüyor. Yani bu ihtimalide düşünmelisin. Kız bu dava etme işini kesinlikle istiyor mu? Buna istekli mi? Çünkü olayın oluş şekli bana pek inandırıcı gelmedi. Tecavüz demiş olsaydı inandırıcı olurdu. Yada tecavüz olayı oldu ama kız bu şekilde anlatıyor utandığı için. Olay doğru diyelim, dava açtınız. Bu ülkede tecavüze uğrayan kızın sigara içmesi ceza indirimine neden oluyorken, 13 yaşında kıza tecavüz edilince, kızın psikoloji bozulmamış diye rapor alınabiliyorken, hakimi savcısı "kız niye evine gitmiş, aranmış" diyecektir. Böyle tıynetsiz "adam"ların hakim savcı olabildiği bir ülke burası.