Hasarlı Ürün(Faturasız) Teslimi
Merhaba abilerim,
Samsung Galaxy S4 cep telefonumun camında ufak bir çatlak vardı(dokunmatiğinde herhangj bir sıkıntı yoktu sadece üst kısmı), garanti süresi sona erdiği icin Kızılayda Sakarya Caddesinde bir telefon tamircisine götürdüm. 100 lira karşılığında yeni cam takacagini söyledi ve anlaştık. Tamirden sonra telefonu almaya gittiğimde camın üzerinde 2 tane büyük çizik vardı. Çiziklerin ne olduğunu sorunca "jel henüz kurumadı 2 güne geçer" dedi. Geçmezse geri götüreceğimi söyledim "tamam geçmezse gel" dedi ve beklediğim gibi geçmeyince telefonu geri götürdüm ancak yerinde dukkan sahibi vardı(telefonu tamir eden kişi çalışanmış) Dükkan sahibi bu tür hataların olabileceğini ve bir şey yapmayacağını bana hiç hos olmayan bir şekilde söyledi. Baya bi tartışmadan sonra sizi şikayet edicem diyerek dükkandan ayrıldım. Öğrenciyim, 100 lira benim için çok önemli bir para ve benim 100 liram şu an çöpe gitti. Bu konuda nerelere şikayet edebilirim? Paramı geri alamasam bile bu dukkan hakkında hukuki işlem başlatılması için elimden geleni yapmak istiyorum çünkü resmen dolandırıldım ve başkalarının da dolandırılmasını istemiyorum. Sizlerin yardımını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: Hasarlı Ürün(Faturasız) Teslimi
Sizden para alıp fiş vermediği için maliyeye şikayet edebilirsiniz. Nasıl kanıtlarsınız orasını bilemem ama.
Cevap: Hasarlı Ürün(Faturasız) Teslimi
Teşekkür ediyorum Engin bey. Baska tavsiyesi olan var mi?