Kredi Kartı Harcaması İçin Savcılığa Şikayette Bulunmak
Kredi kartımdan facebook üzerinden aynı gün 5 kere harcama yapılmış. Banka işlemleri ile ilgili süreç bitti. Harcamayı benim yapmadığım anlaşılmış ve para iadesi yapılmış. Bu harcamayı yapan yada yapanlarla ilgili savcılığa şikayette bulunmak istiyorum. Bu durumda şikayetimin kabul edilmesi adına delil olması için banka bana harcamaların içeriği vs ile ilgili belgelerle bilgi vermek zorunda mı? Savcılığa şikayet sonucunda kişi yada kişiler bulunabilir mi? Biraz araştırdım yapılan işlem bilişim üzerinden yapıldığı için olay bilişim suçlarına giriyormuş. Bu harcamaları kim yada kimlerin yaptığını bu işin sonunda bende öğrenebilir miyim?
Cevap: Kredi Kartı Harcaması İçin Savcılığa Şikayette Bulunmak
Siz savcılığa olayları ayrıntılarıyla anlatan bir şikayet yazın, savcılık gerek duyduğu bilgileri kaynaklardan ister.
Cevap: Kredi Kartı Harcaması İçin Savcılığa Şikayette Bulunmak
Hangi forumda olursa olsun sırf cevap vermiş olmak için cevap verenlere gülüyorum. Konu içeriğinde çeşitli sorular sorulmuş değil mi? Peki o sorulara cevabını var mı? Yazmadığınıza göre cevabını yok! O halde zaten savcılığa gerekli şikayeti yapacak olan birine neden hala olayları ayrıntılarıyla anlatan bir şikayet yazın demeyi gerek görüyorsunuz? İmzanız mıdır nedir o ona da hayran kaldım. Siz bir konuda yanlış bilgi edinmiş olacaksınız o konuda yorum yapacaksınız ve o konu hakkında doğru bilgisi olan kişi bunu size kanıtlarıyla gösterecek. O da güzelmiş sevdim :)