Maaşımda icra varken evime haciz gelir mi?
öncelikle iyi çalışmalar. iş bankasına kredi kartı , kredi ve nakit avans olmak üzere 3 borcum var. iş bankası maaşımdan icra olarak her ay maaşımın 4 te 1 inin kesiyor. yaklaşık 4-5 aydır kesinti yapıyor banka. fakat evime haciz memurları gelir eşyalarımı yazdılar ve 15 gün içinde 5.000 tl ödemessem haciz geleceğini söylediler. maaşımdan kesilen paranın ise borçtan düşmediğini iletti gelen avukatlar. sizce böyle bir şey mümkün mü ? zaten maaşımın 4 te 1 ini kesiyorlar , aynı bankanın evime haciz göndermesi mümkün mü?
Cevap: maaşımda icra varken evime haciz gelir mi?
Evet dostum.Maaşında haciz varken eve haciz işlemi için gelebilirler.Biliyorsundur eskisi gibi kafalarının istediği eşyayı haczedemiyorlar.Aynı eşyadan 2 tane varsa alabilirler.( 2 adet tv gibi.) Burada amaçları büyük ihtimalle sana taahhüt imzalatmak olacaktır.Eve hacze gelseler bile sakın hiç bir şey imzalama....
evıne arabana kalacakmırasa tazmınatına emeklı ikramyene. herseye geleblr hacz yalnz maasnzdan kesln para borca gtmyosa nereye gıdıyor.eger borc mıktarınız yuksekse. faizi karsılıyor olabılır veya yetmıyor olabılır kesilen para.
bende evde değildim, kardeşime söylemişler. 10 aydır kesiyorlar zaten yaklaşık olarak 3000 lira gibi para yapıyor. 5.000 lira ödeyecek gücüm yok zaten. evde kimse olmaz ise kapıyı kırıp girerler mi , ya da bu durumdan kurtulmam için farklı bir yola başvurabilir miyim. zaten evde hiç bir şeyin ikincisi yok , bunu kendi gözleriyle gördükleri halde gelirler mi acaba ?
psikolojik baskı olusturmak ıcın yapabılırler. kapıyı kırarak degılde cılıngır yardımnda pols nezaretnde gelırler dıye bılıyorum.evde degerlı bı esyan yoksa cekınmene gerek yok. borc mıktarı ne kadar bu arada.kesilen 3bn lira nereye gıttı?