Cevap: Şİkayetİmİ gerİ alma.
Mahkemede şikayetçi olmadığınızı söylersiniz ama olan olmuş. Asıl önemli olan bir daha yapmaması. İşte o zaman ağır cezalar alır.
Alıntı:
yase rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba bana yardimci olursaniz sevİnİrİm ben eŞİmle tartiŞirken tartiŞma İlerledİ ve eŞİm benİ darp etİ bunun Üzerİne karakola gİdİp eŞİmden ŞİkayetÇİ oldum darp raporuda Çikartim eŞİme alti ay uzaklaŞtirma verdİler Şİmdİ eŞİmle sorunlarimizi halletİk ve beraber yaŞamaktayiz dÜn mahkeme teplİgati geldİ 31.12.2014 tarİhİnde mahkememİz varmiŞ eŞİmİn ceza almasini İstemİyorum askarİ ÜÇrete ÇaliŞiyor zaten ÜÇte cocuĞumuz var ne yapmaliyim yardimci olursaniz sevİnİrİm 14 yilikta evlİyİm.
Suç eşe karşı işlendiği için şikayet geri alınsa da kumu adına dava edecek.Erteli veya paraya çevrili cezalar çıkıyor bu durumlarda.Tabi daha önce herhangi bir sabıkası yoksa.Şu andan sonra sizin şikayeti geri almanız çok önemli değil.Dediğim gibi olay artık sizden çıktı.
Mahkemede eşimden şikayetçi degilim desem para cezası gene gelirmi eşimin sabıka kaydı yor namazında niyazında bir insandır şimdiye kadar karakolluk bir davamız olmamıştır. Bilgileriniz için teşekkürler.
Alıntı:
yase rumuzlu üyeden alıntı
eşim namazında niyazında bir insandır
Adamı dinden imandan çıkardınız demekki :) geçmiş olsun şikayetçi olmasanız da bir ceza gelecektir namazdan sonra bol dua etsin verilecek ceza ertelensin.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Adamı dinden imandan çıkardınız demekki :) geçmiş olsun şikayetçi olmasanız da bir ceza gelecektir namazdan sonra bol dua etsin verilecek ceza ertelensin.
Ah şu dil varya dil :)