-
E-hacİz problemİ
Vodafone gsm şirketinden 3 adet faturalı hat alıp bir iş yeri sahibi arkadaşıma güvenip evrmiştim.Klasik son oldu,ödememiş faturaları yaklaşık 1700 tl borç çıktı.Benim bayağı geç haberim oldu bu durumdan.Haciz kararı çıkmış,muhtara tebligat yapılmış.Neyse geçen sene durumdan haberdar oldum,banka hesabıma para yatırıp borcu ödeyecektim.Parayı yatırdım ama faturayı yatıramadım,avukat hesabıma e-haciz koymuş.Durumu anlattım kendisine ama yardımcı olmadı.1 senedir para hesapta yatıyor,tahsilde etmiyorlar,borç artıyor bir yandan.Şu an o para dışında borç bulup ödeme yapmam imkansız.Tahsil etmiyorlar bir türlü.Ne yapabilirim bu e-hacizi nasıl kaldırıp borcumu öderim.Avukat e-hacizi kaldırırsa parayı çekip ödemeyeceğimi sanıyor galiba.Acaba tahaüt teklif etsem icra dairesinden bu e-haciz kalkar mı.Yardımcı olursanız çok sevinirim..
-
Cevap: E-hacİz problemİ
İcra takibine geçildiği için icra masrafları, işlemiş faiz, icra vekalet ücreti ve tahsil harcı da ödenmediğinden avukatın bakiye alacak için e-haciz koydurma hakkı var. Avukatla bakiye borç hakkında konuşmanızı öneririm.
-
Cevap: E-hacİz problemİ
merhaba,hala durumu çözemedim,avukat ısrarla blokeyi kaldırmıyor,parayıda tahsil etmiyor.anlamadım madem parayı tahsil edemiyor neden hesabıma bloke koydu.
benim bu bankadaki para dışında ödeme yapmam imkansız.avukat hangi şartta bu blokeyi kaldırır.ya da icra dairesine gidip ben bunu kaldırmanın yolunu bulabilirmiyim.tek derdim hesabımda ki paradan şu borcu ödemek.var mı bana yol gösterecek bir hukukçu,lütfen yardımınızı bekliyorum