Merhaba.bır fırmada 3 aydir çalısıyorum.Maasimi alamiyorum hep oyaliyorlar.ve devamli adres degısıklıgı yapiyorlar.Çalişmaya devam edİyorum.ne yapabİlİrİm.Teşekkürler
Printable View
Merhaba.bır fırmada 3 aydir çalısıyorum.Maasimi alamiyorum hep oyaliyorlar.ve devamli adres degısıklıgı yapiyorlar.Çalişmaya devam edİyorum.ne yapabİlİrİm.Teşekkürler
Sigortanızı yatırıyorlar mı?
Hemen kendinize yeni bir iş bulun. Alamadığınız 3 aylık maaşı sonra düşünürsünüz.
Sigortam yatıyor.
Engin Bey'in önerisini de düşünün. Size bankada hesap açtılar mı? Firmada kaç çalışan var?
Maaşın ödendiğini ispat etmek işvere düşer. İşverenden şahsi senet almaya çalşın maaşınıza istinaden. Aksi halde şirketten alacaklı olacaksınız ve şirket iflas ettiğinde muhatabınız kalmaz.
Hesap açılmadı elden veriliyor maaşlar.Evet Şu anda zaten istifamı verdim ama hakkımı da alma peşindeyim bir yandan da.Şu anda yaklaşık 5 kişi kaldı çalışan.İflas etme değil.Şöyle adamlar yeni şirket açıyorlar devamlı ve adres değişikliği ve firma bile kendi adlarına değil.Haciz geldiğinde gösterdikleri bir ofis var boşalttıkları.Arka tarafındaki depoya atıyorlar.Anlayacağınız devleti bile kandırıyorlar.