Kilodan 1 Ay Hava Değişimi aldım SMKlı daha alırmıyım
Merhaba Hukuki forum
ben kilodan dolayı 1 aylık hava değişimi aldım smk yazmışlar tekrar alırmıyım ve sonucu çürüğe ulaşırmı
boyum 1.65 kilom 108 çıktı şimdiden teşekkürler cevaplar için.
Cevap: Kilodan 1 Ay Hava Değişimi aldım SMKlı daha alırmıyım
Alıntı:
Raffael rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba Hukuki forum
ben kilodan dolayı 1 aylık hava değişimi aldım smk yazmışlar tekrar alırmıyım ve sonucu çürüğe ulaşırmı
boyum 1.65 kilom 108 çıktı şimdiden teşekkürler cevaplar için.
cevap vericek kimse yokmu
Merhabalar,
hava değişimlerinde 3 ay'a kadar olan bölümü askerliğinizden sayılıyor yani raporlu görünürsünüz.
Boy kilo endeksiniz 39.67, 35 oran üzerindeki çoğu askeri ya almazlar bakaya bırakırlar ya da çürük raporu verilir. Siz anladığım kadarıyla şu an askerliğinizi yapıyorsunuz.
165 cm boy için 95 kg max seviye.
Bundan sonra sizi bölgenizdeki askeri hastaneye sevk ederek kontrol edileceksiniz. Sağlık muayene kontrolunde askerlik süreniz boyunca endeksin altına gelmez iseniz. Terhis belgenizi çürük raporu almadan alabilirsiniz ve ileride problem yaşamazsınız.
Alıntı:
eray_ergun rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar,
hava değişimlerinde 3 ay'a kadar olan bölümü askerliğinizden sayılıyor yani raporlu görünürsünüz.
Boy kilo endeksiniz 39.67, 35 oran üzerindeki çoğu askeri ya almazlar bakaya bırakırlar ya da çürük raporu verilir. Siz anladığım kadarıyla şu an askerliğinizi yapıyorsunuz.
165 cm boy için 95 kg max seviye.
Bundan sonra sizi bölgenizdeki askeri hastaneye sevk ederek kontrol edileceksiniz. Sağlık muayene kontrolunde askerlik süreniz boyunca endeksin altına gelmez iseniz. Terhis belgenizi çürük raporu almadan alabilirsiniz ve ileride problem yaşamazsınız.
Ben şuan evimdeyim aralıgın 5 i gibi smk aldıgımdan tekrar muayeneye gideceğim yaşadığım istanbulda dediğiniz üzere bana daha askerlik yaptırmazlar değilmi hava değişimi sonrasında veya direk çürük veya terhis nasıl veriliyor bilmiyorum öylemi olur ?