Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim. Yardımı dokunabilecek hertürlü bilgiye ihtiyacım var. Sorunum şu : Arkadaşlar ben yakın bir tarihte ölümlü bir trafik kazası geçirdim ve taksirle adam öldürmekten 2 yıl 1 ay hapis cezası aldım. Cezam para cezasına çevrildi. Aile tazminat davası açtı ve maaşıma 58 bin tl icra geldi. Çalıştığım birlikte bugün beni askeri kantin heyetine seçmişler. Askeri kantin yönetmeliğinde "Taksirli suçlar hariç olmak üzere, altı aydan fazla hapis cezası ile cezalandırılmış olanlar, bu cezaları paraya çevrilmiş veya ertelenmiş olsa bile aday gösterilemezler. Bununla ilgili olarak, adaylar hakkındaki gerekli soruşturma kışla komutanları tarafından yapılır. " maddesi var. Burada taksirli suçlar dışında diyor ama amirlerim ve beni o listeye yazan insanların benim içinde bulunduğum maddi ve manevi durumu düşünmesi gerekmez mi ? Şu anda içinde bulunduğum maddi manevi ve psikolojik durum nedeniyle kantin sorumluluğunun altına giremem. Bunun için bir dilekçe yazmak istiyorum. Dayanak gösterebileceğim konularda yardım edebilecek birileri varsa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.