Golddan plazma tv aldim.kargodan gidip aldim. Servis geldi kutuyu acti.tv kirik cikti. Kimse kabul etmedi. Thilce hakem heyeti kargodan teslim aldigim icin basvurumu red etti.mahkemeye itiraz edicem.itiraz gerekcelerim neler olmali?
Printable View
Golddan plazma tv aldim.kargodan gidip aldim. Servis geldi kutuyu acti.tv kirik cikti. Kimse kabul etmedi. Thilce hakem heyeti kargodan teslim aldigim icin basvurumu red etti.mahkemeye itiraz edicem.itiraz gerekcelerim neler olmali?
Kutunun dışında bir hasar var mı? Ezik v.s.
Yani kırık TV sapasağlam bir kutuya mı konmuş yoksa televizyon kargoda gelirken mi kırılmış?
Kutunun disinda icindeki hasari olusturmayacak bir hasar var.teslim alirken farketmedim. Garantisi sıkıntı olur diye icine de bakmadim.ilk acanin servis olmasini istedim.servis acti ilk olarak kutuyu ve kutu icindeki kopukler kirikti. Ekran da kirikti. 1700 liralik tv. Para cope mi gidecek.ya firmada kirikti ya kargoda kirildi. Varsa tecrubelerinizi paylasirsaniz veya hukuki yardim yaparsaniz sevinirim
Anlaşıldığı kadarı ile hasarlı kutuyu teslim almışsınız. Kutunun dışındaki hasarın içindeki TV ye zarar vermeyeceği öngörünüz doğru çıkmamış demek ki...
Sorun kargoda oluşmuş olmalı. Zira kutuda hasar varken ile kargo şirketi kesinlikle teslim almazdı.
Siz ise konu ile ilgisi olmayan satıcı ile muhatap oluyorsunuz.
Sanırım muhatabınız kargo şirketi ancak "ürünü hasarsız olarak teslim aldığınız"a dair imza verdiğinize göre yapacağınız başka ne var bilemiyorum.