Minübüs şöförü paramı çaldı
Şöyle başlıyım bir minübüs hattı kiraladım ve bu hatta çalışması içim bir şöför tuttum fakat şöför yaklaşık bir aylık hasılatı aldı ve ortadan kayboldu bende sadece bana yazmış olduğu mesajlar var
bugün yatıracam paranı yarın yatıracam paranı gibi buna adli olarak ne yapabilirim paramı bundan nasıl alırım yardımcı olursanız sevinirim ayrıca istenirse telefondada görüşebilirim yardımcı olmak isteyen arkadaşla . şöförün tc si ve facebook hesabı anesinin telefon numarası var birtek elimde suç duyurusunda bulunabilirmiyim
Cevap: Minübüs şöförü paramı çaldı
Önce bi ihtarname yollayın isterseniz paranızı hemen yatırmadığı takdirde savcılığa şikayet edeceğinizi ve alacak davası açacağınıza dair yatırmazsa işlemlere başlayın.
teşekkür ederim engin bey yardımınız için ama şöförün adres bilgisi yok bende ve hayatımda hiçihbar name yollamadım nasıl yapabilirim ?yardımınız için şimdiden teşekkürler
Bir bilene mümkünse bir avukata yazdırın tc nosu varmış nasılsa noterde mernis adresi çıkar yollanır oraya savcılığa da verdiğinizde tc nosu ile adres bilgilerine ulaşılır.