Iyi gunler once konumu acmadan once size bildirmek isterim ki benim turkcem bozuk degil ama biraz zor yazabiliyorum yani beynimde zarar oldugu icin kelimeleri gec anliyorum yanlis biseyler anlatdiysam sizlerden ozur dilerim gelelim konuma ben 2 senedir evliyim ben yurtdisinda yasiiyorum esim turkiyede kaliyor ben once turkiue gitmek icin hollandada mahkeme basvurdum maluleb emekli olunca vermediler izin o davayi kaybetdim simdi esime dedim davayi actim kazanamadim dedim simdide ben onjn icin hollandaya getirmeye ugraskirken avukatima konusurken nasil yapacagim bu jsleri diye.malulen emekli oldugum icin zor getirme durumjm vardi onjn icin avukata gitdim bilgi almak icin esimde turkiyr zorla pasaport cikardi ama bu pasaportu cikartmak kolay olmadi neden ise sen turkiye gelecdn oyle beraber cikaracafiz dedi bi pasaport icin turkiye gidemem diye sinirlendkm abilerin hicmi gitmez seninle dedim abimlere evlenmedim.senle eclendim diye zprladi ama kendiside sinirlenip cikardi pasaportu aradan 1 hafta gecti ee sms atdi ben avukatin yanindayim imza atiyorum dedi ben bu zmaana kadarmi ugrastim bu isleri allah askikna simdi gelmis bosaniuorim onlarin gozide cok acjk para bitdimi yallah derler maasim geldimi barisirlar simdi sorim bu gonullu bosanmak ayni anlasmali bosanmakmi olur ayni kelimemi o ? Ben hic imza atmasan veya imzaya yanasmasam ? Olurmu veya onlar imza atinca ben hic imza atmasam kac sene surer bu ben hic bosanmak istemiyordum oda kac sene boyle kalsin baskasiyla evlenmesin diye imza atmyorum demek istedigim hoc imza atmasam 10 seneye kadar olurmu hic bosanamammi ben ondan ? Galiba sizlere zor gibi anlatdim yukarda yazsigim gibi beynimde biraz gec dusunme vr cvp verme oldugu icin karisik yazdiysam tekrardan ozur dilerim sizlerden cvp verenler icin tskler allah sizlerden razi olsun son olarak ben bu evligi cocuk oyuncsgi yapmak istemiyorum herkez givi mutli olup yasamak istiorum