Kamera kayıtlarının incelenmesi
tatil için gittiğimiz bir otelde gece geç saatte odamıza girildiğini düşünüyoruz.olay gecesi alkollüydük biz varken odaya girilip girilmediğini öğrenmek için kamera kayıtlarına nasıl ulaşabiliriz.Psikolojik olarak çöküntü içersindeyiz.Şahsımın deşifre olmayacağı şekilde ne yapılabilir.Otel yönetimi kamera kayıtlarını göndermiyor.
Cevap: kamera kayıtlarının incelenmesi
Odanıza girildiği hususunda kanaate nasıl vardınız ? Eşyalarınızda kaybolma, eksilme var mı ?
Siz varken odaya girildiğini düşünmenize neden olan şey nedir ? Alkollü iken farkına varmadığınız ancak ayılınca farkına vardığınız şey nedir ?
Deşifre olmaktan neden korkuyorsunuz?
Sonuçta sizin deyiminizle şahsınıza karşı bir suç işlenmiş ve siz de bunun açığa çıkmasını istiyorsunuz. istiyorsunuz değil mi ?
Savcılığa suç duyurusunda bulundunuz mu ?
Otel yönetimi kamera kayıtlarını size neden göndersin, Savcılık ya da mahkemenin talebi olmadan o kayıtları kimseye veremezler,
Cevap: kamera kayıtlarının incelenmesi
olay gecesi otelin barında eşimle oturmaktaydık şüphelendiğim şahıs bize baktı el kol işareti yaptı bende gidip küfür ettim sonra alttan aldı orda çalışan garson bayana birşey söyledi oda eşimden oda numaramızı öğrendiğini düşünüyorum çünkü kız ilk oda numarasını sordu daha sonra götüremeyeceğini söyledi ve tekrar o adamın yanına gitti ogecenin ertesi gün o adamı tekrar yemek aldığımız yerde gördüm dün çok kötü olduğumu onunda içip yerlerde yattığını söyledi çünkü ben ogün yerde yatmıştım ve o gün kapının açılma sesini hatta birisinin kapınız açık dediğini sızma halinde hatırlıyorum,o gece ilk kapı çalmıştı kapıya çıktığımda kimse yoktu tekrar içeri girdim bunlar şüphelnme sebeplerim ,herhangi bir eksilme çalınma yok bu zaten çok umursanacak bişey değil deşifre olmaktan kasıt ben olabilecek herşeyi sineye çekip bir yuvaya devam ederken,bir merciğe başvurduğumda bu olay konu komşuya aksetmesi ailemizin bundan haberdar olması