Babanın velayet alma hakkı
merhabalar 3 yıllık evliyim ve 3 yılda eşim evi 3 kere terk etti aylar sonra geri döndü her seferinde şimdisindede 2 aylık çocuğumu ve altınları alıp evden kaçıp gitti ben annemler yaşıyordum hasta ve yaşlı olduğu için bakmakla yükümlü olduüum için birlikte yaşamamız gerekiyordu bütün sorunda bundan kaynaklanıyordu annen yan baktı annen laf sokuyor ama aslında tam tersi eşim anneneme kötü davranıp hakaret ediyordu tabi benimde ne adamlğım kaldı ne şerefim her türlü hakereti yuvam yıkılmasın diye sineye çektim ve aldığım cevap çocuğumuda alıp kaçtı her zamanki gibi ailesi biz karışmayız aranızda halledin filan laflar tabi bunada baba denmez her seferinde sorgusuz kızını eve alan adamda aynıdır annesi çocuğuma iyi bakamıyor ruhsal sorunları var bebeğe bile kaç kere fırlattı yatakta acil olarak çocuğumu nasıl ala bilirim ondan yardımlarınızı acil olarak bekliyorum saygılar
Cevap: Babanın velayet alma hakkı
Çocuk çok küçük velayetini almanız oldukça zor eşinizin evi terk ettiği gerekçesiyle kişisel münasebet tesisi isteyebilirsiniz.