Site borcu aidata yüklenebilir mi? Aidat zam oranı varmıdır?
Merhabalar;
37 Dairelik 2 seneye yakındır kiracısı olduğum sitede sitenin yönetim ilgisizliği yüzünden geçen günlerde site genel kurul toplantısı yapıldı ve yönetim yenilendi,
Aidat 50 TL iken yeni bir listeyle ilk 3 ay 100 TL sonraki aylar 75 TL olmuş,Ev sahibimle konu ile alakalı görüştüğümde sitenin 2500 civarı borcu olduğu ve bu yüzden bu şekilde bir zam yapıldığını öğrendim,sorularım ise bu borcu kiracılara aidat yolukla yüklemeleri doğrumudur? ve bir anda bu kadar zam yapılabilir mi? şimdiden ilginiz için teşekkürler.
Cevap: Site borcu aidata yüklenebilir mi? Aidat zam oranı varmıdır?
Borç sizin kira döneminizden önce oluştuysa aradaki farkı ev sahibinin karşılamasını talep edebilirsiniz.
Cevap: Site borcu aidata yüklenebilir mi? Aidat zam oranı varmıdır?
Cevabınız için tşkler. Sizce bu durumlar karşısında ben mi bir işlem yapmalıyım yoksa yönetim mi bana işlem başlatsın,yöneticiyle görüştüm bugün ve durum bu keyfin bilir havasında...
Şuan benim hesaplarıma göre yapılan zam sonucunda toplanan para giderlerden fazla ve para yönetime kalacak büyük ihtimal ve eski yönetimin baya borcu varmış.
Ve ilk 3 ay fazla aidat toplanarak eski yönetim borcu kapanmaya çalışılacakmış bu durumda can sıkıcı.Borçların bir kaç senelik olduğunu iddaa ediyor yönetici.