-
Mahkeme Kağıdı
Arkadaşlar ben bi suç işledim polis merkezinde ifademi aldılar. İlk suçum ve pişman olmam nedeni ile savcı geceyi nezarette geçirmeden serbest bıraktı.
Polis merkezindeki polisler eve adliyeden bir kağıt geleceğini söylediler.Ben bu kağıdın evdekilerin haberi olup üzülmemeleri için iş adresime gelmesini istiyorum.Adliyeden adresimi iş adresimle değiştirebilir miyim yada dosyam adliyeye ulaştıktan sonra kağıdımı adliyeden alabilir miyim. Yani kısacası kağıt eve gitmeden nasıl ben alabilirim.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
-
Cevap: Mahkeme Kağıdı
arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yok mu
-
Cevap: Mahkeme Kağıdı
CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI’NA ERZURUM
DOSYA NO : 2014 /…..........
AÇIKLAMALAR:
1-) Daha önce verdiğim evimin adresini ,iş yerimin adresiyle değiştirmek istiyorum .
2-) Tarafıma yapılacak tebligatların iş yeri adresime yapılmasını talep ediyorum.
3-) Ailemin üzülmemesi için Savcılık ve Mahkeme sürecinden haberi olmamasını istediğimden, tebligat adresimi değiştirmek istiyorum.
TEBLİGATIN YAPILMASINI İSTEDİĞİM ADRES
…………………………………………………………………………………………………
SONUÇ: Tebligat kanunu 10.maddesinde geçen, kendisine tebliğ yapılacak şahsın müracaatı veya kabulü şartiyle her yerde tebligat yapılması caizdir maddesinden de faydalanarak tebligatların iş yeri adresime yapılmasını talep ederim.
Gereğini yapılmasını saygılarımla arz ederim. 10.11.2014
İsim soyisim
Talep Eden : :
T.C. Kimlik No :
Adı :
Soyadı :
Ana Adı :
Baba Adı :
Doğum Tarihi :
Adres :
Yukarıda boş kısımları doldur Savcılık soruşturma dosya numarasını öğren, ilçe savcılığı soruşturma yapıyorsa o ilçenin adını yaz benim Erzurum yazdığıma bakma , kimliğinle müracaat yap, Savcı kabul ederse iş adresine gönderirler.