Benim konustugum kız 14 yasında 15'ine giricek şubat 16 da acaba resmi nikah ile evlenmemiz mümkünmüdür ailenin izni ile aynı zamanda ben okumasını da istiyorum evlilik olsada okuluna herhangibi bir problem sorun yaratırmı ? ayrıca benim yaşımda 21
Printable View
Benim konustugum kız 14 yasında 15'ine giricek şubat 16 da acaba resmi nikah ile evlenmemiz mümkünmüdür ailenin izni ile aynı zamanda ben okumasını da istiyorum evlilik olsada okuluna herhangibi bir problem sorun yaratırmı ? ayrıca benim yaşımda 21
16 dan önce olmaz
Ben de YUH diyorum,
14 yaşında bir kızla evlenme düşüncesine gelebildiğinize göre herhalde 2 yıldır devam eden bir görüşmeniz vardır en az. 14-2= 12 yaş...
Pes.....
:ok:ok:ok
Yok canım, böyle aşklar iki-üç ay içinde zirveye ulaşır, ondan sonra kaçma göçme filan derken paldır küldür bir nikah kıyılır, ondan en geç altı ay sonra da konuya karakol, hastahane, kabristan filan dahil olur...:alala:(
Çok nazik bir şekilde ifade etmişsiniz. Ben olsam üç harfli başka kelimeler kullanırdım.
Bilmeden Yorum yapmıssınız ama inanın başınıza gelmeden hiç birşey bilemezsiniz ben burda yardım için bir konu açtım beni eleştirmeniz için değil Her Neyse 16 da evlilik gerçekleşirse Kamu davasına giriyormu yani hapisti şuydu buydu konularına ? Ayrıca şunuda belirteyim sadece bilgi edinmek içim 14 yaşında bir kızla evliliği sordum
Ben 19 yaşındayken, 34 yaşında sevgilim vardı. Arkadaşlarımda bende Kendimizden 2-3 yaş küçük kızlarada çocuk gözü ile bakardık. Şimdiki gençler nedense şaşırmış. Kızın ailesi şikayet ederse sizi, sadece konuştuğunuz için bile çok başınız ağrır.
çocukla evlilik niyeti. ilginç.
Sizin başka işiniz gücünüz yok mu da çocukla evlilik mevzularını araştırıyorsunuz, gidin vatana - millete - memlekete - insanlığa faydalı konuları araştırın.
Bahsettiğiniz varlık henüz fiziksel ve ruhsal gelişimini tamamlamış bir canlı, henür olgunluğa ulaşmamış bir insanın beden ve akıl sağlığına zarar verecek, geleceğini karartacak bir eylemden bahsediyorsunuz.
Sizi eleştirmek bizim görevimiz, siz ve sizin gibi düşünen, bir çocukla evlenmeyi dile getirecek kadar sapkın insanları diğer insanlara örnek olmasın diye eleştirmek bizim işimiz..
Valla kardeş başın derde belaya girer bencede bu işleri araştırma bile, editörün dediği gibi vatana millete hayırlı olacak konuları araştırmak lazım..