Tanıtım Borşürü Üzerine Başıma Gelen Durum
Merhabalar ,
Adım Hakan Online olarak ürün satan kampanya yaratıp müşteri toplayan bir yazılımcıyım
geçenlerde face üzerinden reklam ile sağlık taraması için reklam yaptım ve yaklaşık 150 civarı talep geldi
reklam içerğinde ise forma ad soyad tel veriyordu müşteriler bizde ptt ile tanıtım broşürü gönderiyorduk lakin
savcılıktan bir yazı geldi tanıtım broşürü gönderi yaptığım bir müşteri bizlerden şikayetçi olmuş durum aynen söyle :
- adamı 1 ay içinde arayan bir kaç telefon dolandırıcısı adama sağlık sigortan var deyip para çekmiş müşteriyede bizim evraklar gidince adamda bizim çektiğimiz zannedip güzelce tüm suçu bizim üstümüze atmış lakin verdiği ifadede arayan numaralar ve çekim yapan yerlerin adı yer almakta kısacası ne ben aramışım neden benim firmam çekim yapmış müşteriden ki bizim ticarette çekim yapma gibi bir durum olamaz pos cihazımız yok (ne sanal ne mail order) ama adam bimere şikayet ettiği ve benim gönderdiğim broşürüde verince savcılığa bizimde ifademizi istiyorlar.
müşteri ile görüştüm adamda tutturdu buda sağlıkla alakalı diye anlatamıyor canı yanmış
ne yapmam gerekiyor ifadede ne yazmalıyım başıma bir şey gelirmi burası Türkiye korkuyorum ilk defa oluyor
Cevap: Tanıtım Borşürü Üzerine Başıma Gelen Durum
Adam sizden broşür istemiş olmalı o halde. Broşürü nasıl istiyor? FB üzerinden mi yoksa kendi sitenize mi yönlendiriyordunuz?
form var hocam mail düşüyor onunda kaydı var amma ifadesinde arayan numaraları ve çeken firmalarıda yazmış bizimle uzaktan yakından alakası yok
- - - Updated - - -
hocam ifadeyi ne şekilde vermem lazım ne diyeyim durumu olduğu gibi anlatayım sonrada bizimle alakası yok gidip arayana 0216***1414 e bakın ve çeken yerlere mi bakın diyeyim
- - - Updated - - -
bir bilen yokmu lütfen yardım
Mantık onu gerektiriyor. Bahsedilen numara ile ya da kredi kartından para çekmekle benim ilgim yok gibi bir şeyler demek gerek herhalde. kampanya v.s. gibi şeyleri eklemenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Çünkü en iyi yazı meramı anlatan en kısa yazıdır. Eğer sorulursa bizden broşür istedi yolladık gibi bir şeyler eklenebilir.