Haczedilen malların geri alınması..
Selamlar.Sorunum kısaca şu:Bursa'da oturuyorum.İstanbul Anadolu 20.İcra talimatıyla Bursa 7.icra Müdürlüğü'nden Şubat 2014'te ev haczine geldiler.Derin dondurucu ve bilgisayarımı haczettiler.Maaşımdan kesilerek,borç 15 Ağustos 2014'te bitti.7 ayda biti yani.Bu arada mayıs 2014 te 155 tl borç güncelleme gelmişti.Maşşımdan kesilerek biten miktara bu güncellemede dahil.Borç bitince Bursa 7.İcradan İstanbul'a Uyaptan eşyalarımı geri almak için dilekçe gönderdim.Hiçbir cevap gelmedi.Alacaklı avukatını 15 Eylül 2015 te aradığımda 700 tl borç farkı olduğunu,yatırmazsam tekrar maaşıma haciz yazacaklarını söylediler.Bugün 6 kasım 2014.Ben hala eşyalarımı alamadım ve maaşımada böyle bir haciz gelmedi.İstanbul İcrayı arıyorum avukatla görüş diyorlar,gerçi telefonla çok zor ulaşıyorum..Borcum ağustos 2014 te bitmesine rağmen 3 aydır eşyalarımı alamadığım için ne yapmalıyım.Acil lütfen..
Cevap: Haczedilen malların geri alınması..
İcra esas dosyasını hesaplatmak gerekiyor borç bitmişse infaz kaydı ile kapatılır talimat dosyasına eşyalarınızın teslim edilmesi için yazı yazılır bir gününüzü verip İstanbula geleceksiniz veya bir avukatla anlaşacaksınız.