Kiracı-evsahibi beraber aidat ve diger masrafları ödemiyor
bizim apartmanda bir evin hem sahibi hem kiracı aidatı gec ödüyor (2-3 ayda bir), tamirat masrafı olursada
o evsahibine evsahibide kiracıya paslıyor cebe cıkmıyorlar, kapı acmıyorlar adam ayda 1 eve geliyor
yakalamak imkansız yakalasan belinde bıcak var tehdit ediyor, ne önerirsiniz
Cevap: Kiracı-evsahibi beraber aidat ve diger masrafları ödemiyor
Avukata vekalet ver icraya versin iki kuruş için on kuruş ödesin aklı başına gelir beni de dötümden bıçaklar diye korkma bunların dilinden avukat anlar benim elime düşecek ki o bıçağı onun neresine monte ederdim aklı hafsalası almaz.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Avukata vekalet ver icraya versin iki kuruş için on kuruş ödesin aklı başına gelir beni de dötümden bıçaklar diye korkma bunların dilinden avukat anlar benim elime düşecek ki o bıçağı onun neresine monte ederdim aklı hafsalası almaz.
işte aradığım avukat... Benim kiracı da aynını yapıyor Engin hocam.. Hemen vekalet verebilirim...
vallahi bizim yonetici farklı bir yontem buldu pek yasal olmasada ki bu bıcaklı adam 2 kez hapis yatmış. Yoneticidei
hapisde yatmış eski bir yukumluyu cagırmış ki bu kiracı onu tanıyormuş, eski yukumlunun RİCALARINDAN sonra
nedense yoneticiye gidip " agbi siz o abiyi nerden tanıyorsunuz ne olun birdaha onu rahatsız etmiyin ölünüzü öpeyim"
demiş yoneticiye, hayret ediyorum bu ulkenin halkı kanun yerine kaçaklardan yada eski babalardan daha cok korkuyor.
Aslında cok acınacak bir durumdayız sanırım.