6 aylık evliyim eşim beni aldattı telefondan bende itiraflarını kayıt altına aldım ne yapmalıyım
Geçen hafta eşimin beni aldattıgını öğrendim akşam eve gelince benden habersiz dışarı çıktığını öğrendim telefonunda başka erkeklerle buluştuğu na dair mesajlar yakaladım ailesine polis nezaretinde teslim ettim daha sonra bana telefonda bu yaptıklarını tek tek anlattı bende telefonumda bulunan bir özellik sayesinde bu itiraflarını kayıt altına aldım bunu kullana bilirmiyim mahkemede ve benden nafaka alabilirmi ben ona tazminat davası açabilir miyim ve 6 aylık evliyim bu konuda çok caresizim yardımcı olursanız sevinirim
Cevap: 6 aylık evliyim eşim beni aldattı telefondan bende itiraflarını kayıt altına aldım ne yapmalıyım
Boşanma davaları özele hayata dair davalardır. 2 kişi arasında yaşanan hayata dair deliller de ancak özel hayatın içinden çıkartılabilir.
Eşinizin itirafını içeren Sesli ve görüntülü kayıtları, cep telefonu mesajlarını, e-mail, günlük, face book hesabı dahil tamamını mahkemede delil olarak kullanabilirsiniz.
Eşinizin kusurun ispat edecek olursanız nafaka alamadığı gibi size tazminat ödemek zorunda da kalabilir, eşinizin sadakatsizliğini ispat etmeniz durumunda 3 ncü kişilere de şahsınıza karşı haksız fiilde bulundukları için maddi tazminat davası açabilirsiniz.
Ancak tüm bunlar uzun bir süreç alacaktır. Bunların yerine eşinizi anlaşmalı boşanmaya razı edip, her türlü hakkından FERAGAT ettirerek tek celsede boşanabilirsiniz.
Diğer türlü çekişmeli bir boşanma davsı süreci başlayacak, kesinlikle profesyonel destek almak zorunda kalacaksınız. Avukata ihtiyacınız olacak.
Geçmiş olsun.
Cevap: 6 aylık evliyim eşim beni aldattı telefondan bende itiraflarını kayıt altına aldım ne yapmalıyım
abdullah bey benimde mesajım var bu bölümde onada cevap verebilirmisiniz