-
Dava aci caĞim
Merhaba bir beyaz eşya firmasın dan çamaşır makinesi aldım garantisi devam ediyor müşteri temsilcisini aradım ve servis istedim servis 2 gün sonra geldi makinemin ekranını ve amortisörünü değiştirdi gelen arkadaşın devletin ön gördüğü mesleki yeterlilik belgesi yok imiş makine 10 gün sonra hiç çalışmadı müşteri temsilcisini aradım kızdım bana genel müdürlükten bir arkadaş geldi tabii bu arkadaşın ustalık belgesi var mı onuda bilemiyorum oda makineyi test etti ve önceki arkadaşın değiştirmiş oldu elektronik panelin kopile değişeceğini ve motor kayışı değişecek dedi cumartesi randevu verdi ve cumartesi saat 10 dan akşamın 16.30 kadar bekledim ne gelen var ne diden bu arada saat 14:00 be 15:30 da müşteri temsilcisini aradım gelecek dedi fakat gelmedi bende servisi iptal ettim bana 2 gün sonra tekrar servis yazmışlar beni aramadılar bile bende makinemi tamir etmeyin dedim sizin arkadaşınız bozdu komple değişim yapın dedim oralı bile olmadılar noterden ihtarname gönderdim konuyu anlatan cevap bile vermediler çamaşırlarımı yaklaşık 13 gündür dışarıda yıkatıyorum yaklaşık 1000tl tuttu ve makine bedeli 1700 tl noter masrafım 133 tl ek garanti 65 tl bu firmaya makineyi bozduğu için geri verip dava açmak istiyorum nasıl bir dava acı cağım bana bu konu hakkında yardım eder misiniz forum arkadaşlarıma kolay gelsin
-
Cevap: Dava aci caĞim
Önce tüketici hakem heyetine müracaat edin onların görüşüne göre hareket edebilirsiniz.