icra dosyamda biriken parayı nasıl alabilirim

2012 yılının nisan ayında maaşıma bankadan dolayı haciz konuldu asgari ücret üzerinden yatıyordu maaşım ve 2014 yılının şubat ayına kadar maaşımdan 1/4 oranında icra dosyasına kesinti yapıldı.banka alacakları varlık şirketlerine devrolduğu için varlık şirketi parayı çekmedi borç bittiğinde icradan geri alacağımı söyledi yaklaşık bir ay sonra borcum bitecek icradan paramı nasıl geri alabilirim....

Cevap: icra dosyamda biriken parayı nasıl alabilirim

İcra dairesine dilekçe ile talebinizi ve banka hesap numaranız ile İBAN numarasını bildirirsiniz. İcra müdürü veya müdür yardımcısı borç bitmişse parayı banka hesabınıza aktarır.

icra dosyamda parayı nasıl alabilirim

sayın avukat ömer bey ;
size son bir sorum daha olacak ben akbank ı icraya vermiştim.kredi kartı aidat iadesini ödemediği için 100 tl bir alacağım vardı.icra işlemi için 25.20 tl dosya açılması için birde 4,50 tl lik pul alarak toplamda 29,70 TL masraf yaptım.toplamda 129,70 tl alacağım vardı 100 TL'sini bankaya gönderdi masraflar için göndermedi bende icra müdürlüğüne giderek dilekçe verdim 100 tl yi aldım masraflarımı istiyorum diye dilekçe verdim geçen gün telefonuma mesaj geldi icra dosyasına 4,55 tl ödeme yapılmıştır diye banka tarafından acaba sadece bu parayı mı alacağım yoksa daha yatacak mı ayrıca o parayı nasıl alacağım dosyadan ? dilekçe verirken iban numarası vermiştim.cevaplarsanız sevinirim.

Cevap: icra dosyamda biriken parayı nasıl alabilirim

sayın avukat ömer bey ;
size son bir sorum daha olacak ben akbank ı icraya vermiştim.kredi kartı aidat iadesini ödemediği için 100 tl bir alacağım vardı.icra işlemi için 25.20 tl dosya açılması için birde 4,50 tl lik pul alarak toplamda 29,70 TL masraf yaptım.toplamda 129,70 tl alacağım vardı 100 TL'sini bankaya gönderdi masraflar için göndermedi bende icra müdürlüğüne giderek dilekçe verdim 100 tl yi aldım masraflarımı istiyorum diye dilekçe verdim geçen gün telefonuma mesaj geldi icra dosyasına 4,55 tl ödeme yapılmıştır diye banka tarafından acaba sadece bu parayı mı alacağım yoksa daha yatacak mı ayrıca o parayı nasıl alacağım dosyadan ? dilekçe verirken iban numarası vermiştim.cevaplarsanız sevinirim.