Hakaret ve Tehdit davam hakkında
31 Mayıs 2014 tarihinde otobüs şöförü tarafından hakaret ve tehdite maruz kaldım otobüsten inip sin kaflı bir şekilde küfrederek kovaladı otobüs içerisinde beni tehdit ederken ve otobüs dışında küfür edip kovalarken kaydettim. Davanın ilk duruşmasına katılmadı. Hakim katılma kararı verdi hakkında. Polisteki ifadesinde benden şikayetçi olmuş. Sebep olarak başbakanımıza ve belediye başkanımıza küfretti demiş. Ancak benim ağzımdan her hangi bir küfür çıkmadı. Zaten görüntülerimde açıkca otobüste ki diğer yolcular şöföre tepki gösteriyor. Bu olaydan ceza alma olasılığım nedir. Otobüs şöförü sabıkalı olduğu söylendi.
Cevap: Hakaret ve Tehdit davam hakkında
Siz sadece Akbilinizi bastınız ve şöför küfür -tehdit etmeye başlayıp, sizi otobüs dışında da kovaladı öyle mi?
Küfür , thedit öncesinde başka hiç bir olay yaşanmadı mı aranızda?
Cevap: Hakaret ve Tehdit davam hakkında
18:20de gelmesi gereken otobüs 19:20de geldi haklı olarak bir önceki otobüs neden gelmediğini sordum kafasını salladı ve oturdum. Eylem olduğunu kızılaya giremeyeceğini söyledi en azından insanları kızılaya bırakmasını söyledim. Cevap olarak bağırarak sen ne karışıyorsun lan binerkende konuşuyordun. Bende vatandaş olduğumu bana bağırmamasını söyledim, cevap olarak banane lan kim olursan ol diye bağırmaya devam etti. Bu sırada bende kameramı çıkart arak kayda başladım ve sesli söylemesini söyledim oda bunum üzerine gelirsem o telefonu psrçalar senide komalık ederim dedi bunun üzerine korltuğum için kapıyı açmasını söyledim indim ve otobüsün bölge numarasını ve plakasını kaydetmeye devam ettim bunun üzerine otobüsten inerek kovalamaya başladı sin kaflı küfrederek ve kaçarken merdivenlerden yuvarlandım