Cevap: SataŞmaya karŞilik
Adam öldürmenin cezasının duruma göre ağırlaştırılmış ömür boyu hapis/ömür boyu hapis olduğu düşünülürse ceza evine girer miyim sorusuna cevap vermek yerine şunu yazmak daha doğru olur, ceza evinden bir daha çıkamayabilirsin.
Alıntı:
jamesbond rumuzlu üyeden alıntı
merhaba ben cesaretli birisiyim yeri geldimi şimdiki sorum şu ben bir adamı kızdırdım oda beni dövme tavırları sergiledi bende ruhsatlı silahımı çektim kaburgasına 2 el ateş ettim adam öldü ama bu olanlar gizli kalem kamera ile kayıt edildi ceza evine girermiyim
Yok, niye cezaevine giresiniz ki ?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Yok, niye cezaevine giresiniz ki ?
Aklımdan geçen bir cevaptı aslında, ama böyle bir soru sorduğuna göre arkadaş ciddiye alır, bizde sebep olmuş oluruz diye vazgeçmiştim.Siz yazmışsınız:)
Üzerinde silah taşıyan biri neyden ceza alıp neyden almayacağını da bilir, öyle değil mi :)
Alıntı:
Bill187 rumuzlu üyeden alıntı
Adam öldürmenin cezasının duruma göre ağırlaştırılmış ömür boyu hapis/ömür boyu hapis olduğu düşünülürse ceza evine girer miyim sorusuna cevap vermek yerine şunu yazmak daha doğru olur, ceza evinden bir daha çıkamayabilirsin.
Türkiyede şartlar ve ispatlar oluştumu nezarathaneden serbest bırakırlar birilerini
Alıntı:
Türkiyede şartlar ve ispatlar oluştumu nezarathaneden serbest bırakırlar birilerini
Peki.Benim bu sayfayla ilgili yorumum yazdıklarımdan ibaret.Daha yazan olursa faydalanırsın.Esenlikle..
Alıntı:
Nezarethaneden salınıp salınamayacağına kararı savcı-nöbetçi mahkeme verir.
Bir can alan kişiyi de öylece salıvermezler