Cevap: Konu silinmesi hk.
konu içeriği E-Adalet Bilgi Plaformu hakkındaki biraz bilgi ve görüş - önerileriniz talebiydi.
biri acil yardım edebilir mii ?? Hukuk notlarına ulasmam lazım ama acılmıyoo hukuk öğrencisiyim vizeler yaklastıı lütfen acil yardımm
Kayıpsakal, bildiğim gördüğüm kadarıyla o kadar çok kişi kendi web sitesinin reklamını yapmaya çalışıyor ki yöneticiler de izin alınmadığından siliyorlar diye biliyorum. Kısacası reklam sanmış olabilirler. Bence siz de sitenizin ana sayfasına hukuki.net linkini ekleyin ve yöneticilere bu konuda bilgi verin. o zaman kabul ederler sanırım.
- - - Updated - - -
Alıntı:
aslı yeliz rumuzlu üyeden alıntı
biri acil yardım edebilir mii ?? Hukuk notlarına ulasmam lazım ama acılmıyoo hukuk öğrencisiyim vizeler yaklastıı lütfen acil yardımm
Aslı hanım kurallarla ilgili bir sorununuz yoksa ilgisiz konuya yazmak yerine ogrenci-Kulubune-Katilim-sartlari konusunu görür ve oradaki işlemleri yapardınız...
Alıntı:
illegal rumuzlu üyeden alıntı
Kayıpsakal, bildiğim gördüğüm kadarıyla o kadar çok kişi kendi web sitesinin reklamını yapmaya çalışıyor ki yöneticiler de izin alınmadığından siliyorlar diye biliyorum. Kısacası reklam sanmış olabilirler. Bence siz de sitenizin ana sayfasına hukuki.net linkini ekleyin ve yöneticilere bu konuda bilgi verin. o zaman kabul ederler sanırım.
- - - Updated - - -
Aslı hanım kurallarla ilgili bir sorununuz yoksa ilgisiz konuya yazmak yerine
ogrenci-Kulubune-Katilim-sartlari konusunu görür ve oradaki işlemleri yapardınız...
siz ne güzel söylemişsiniz reklam olduğundan sildik deseler ve şunları yaptığınız takdirde reklam diye algılanmaz veya şöyle yazasanız onaylanır diye bir yetkili dese zaten ona göre düzeltirdim veya yetkililer düzeltebilirdi.
fakat direk konu silinmiş bir pm veya bir açıklama olmadan. reklam olarak algılandıysa yukarıdaki mesajımı da silebilirler. kamu yararı güdülerek açtım siteyi reklam veya maddi amaçlı değil. yine de takdir bu site yöneticilerinindir.
ama halen bir yetkiliden açıklama gelmedi
İncelemeye almışlardır. Geçende de oldu. Konu uçtu, 1 gün sonra geri geldi :)
Konunuz silinmemiş, sadece yönetim grubunun görebileceği özel alana taşınmış durumda, değerlendirildikten sonra bilgi verilecektir.
(sn.illegal aslında izlemeniz gereken yolu açıklamış)
Merhaba,
Az önce forumda internet sitemizle ilgili bir konu açtım.
Ancak daha önce size bildirim yapmam gerektiğini konuyu açtıktan sonra fark ettim.
AktuerBilirkisi.Net adlı internet sitemiz hukukçulara uzman tanıklık ve bilimsel mütalaa hizmeti vermek için kuruldu. Kullanıcılarınızın ilgisini çekeceğini ve onlara yararlı olacağını düşünüyorum.
Umarım açtığım konunun kalmasında sakınca yoktur.
İyi çalışmalar.