Bana ait olan Ruhsatlı tüfeğimle başkası tehdit etmesi
Olayı kısaca özetlemek Istiyorum.
Akrabam olan biriyle sarhoş olmayacak derecede içki içtik sonrasında gece saat03:00 gibi bir lokantada lokantada sahipleriyle akrabam olan kisi tartışma yaşadı, ben 32 yaşında evli çocuk lu biri olarak olayı sakinlestirmeye çalıştım tam hallettim derken lokantadan çıkarken bagaja da olan ruhsat lı tufegimi gören akrabam olan kişi kiliftan hızlıca çıkartarak lokantaya hareket etti tutmaya çalıştım ama yetişemedim. Tüfek bostu ve lokanta çalışanları tarafından tüfek alındı akrabam olan kişi yi ellerinden alarak kaçırdım. Sonra akrabam olan kişinin babası olan kişi yi alarak olay yerine gittim. Polis leri görünce uzakta bekledim babası gelerek polis seni istiyor dedi polis karakoluna giderek olayı anlattım orda lokanta sahipleri de vardı kardeşim senlik birsey yok sen herşeyi yaptın senle derdimiz yok dediler.sonra ben akrabam için adamlara yalvardim karakolda tekrar ifadesinde şikayette n vazgeçirdim Zaten bizde senin nekadar olay çıkmaması için uğraştığı nı söyledik dediler. E devlet şifresi ile baktım dava açılmış beni tanık yazmışlar akraba mi sanık sorum şu ben tufegimi alabilir miyim acaba dava dosyasına dilekçe yazarak ıstesem mi Yardımınız i rica ediyorum um.
Cevap: Bana ait olan Ruhsatlı tüfeğimle başkası tehdit etmesi
Allah. Rızası için. Bu yardım edin
Yokmu cevap verecek kimse...
Yardımınıza ihtiyacım var bilen yokmu?
lütfen bilen biri cevap versin
Her gün bakıyorum acaba biri cevap yazmışmı diye...
Alıntı:
metalis06 rumuzlu üyeden alıntı
Her gün bakıyorum acaba biri cevap yazmışmı diye...
Hiç bir garanti veremem ama ilk sorunuzu ı ve i, s ve ş gibi harflerin doğru yerlerde kullanıldığı, kesme boşluklarının sadece gerekli yerlere eklendiği, noktalama işaretlerine dikkat edildiği düzgün bir Türkçe ile yazarsanız belki okuyanlarda sonuna kadar okuma arzusu uyanır, cevap da yazarlar.