poker sitesi hesabımı kapatması
18 yaşındayım poker sitesinde poker oynuyordum bugün yüklü bir miktar para kazandım şansıma ancak saat 01.17 de hesabım kapatıldı geçiçi olarak yazdı bende canlı desteğe bağlandım 18:00 da bağlanıp mahir beyden bilgi alın dediler bende hesabım şimdi kapatıldı kim kapatıysa bana bilgiyi o versin dedim beni engellediler 4 internetten girdim chorome yandex opera firefox hepsinden engellediler facebooktan arkadaşlarıma girmesini söyledim onlarda konuştular benim nickimi söyleyince onlarıda engellediler malum öğrenciyim akşam sanat okuluna gidiyorum açık liseye ve yarında almam gereken birkaç eşyam var şuan beni mağdur bıraktılar kendi kendime sordum dedim acaba ne diye hesabım kapatıldı tamam kapatılmış olabilir suc bendeyse engellemelerindeki sebep ne demekki suclu onlar ben bu yüzden 7 8 adet ekran alıntısı aldım detaylı bir şekilde ben şikayetçi olsam şuan durum ne olur yani ne hak görülür ne yapmam gerekiyor bana bunun hakkında bilgi verirseniz teşekkür ederim. az önce ihbar etmek için siteye başvurdur sitenin linkini vs herşeyi yazdım ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz sadece bilgi almak istiyorum ve şuan gerçekten maddi manevi mağdurum
Cevap: poker sitesi hesabımı kapatması
Oyun (kumar) oynadığınız sitenin yasal olup olmadığını biliyor musunuz? Eğer yasal ise savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Eğer yasal değil ise üstüne bir bardak soğuk su içebilirsiniz.
Cevap: poker sitesi hesabımı kapatması
kumar yasak olduğu için bişey çıkacağını zannetmiyorum.