Dul/Yetim maaşım bağlanmıyor
Merhabalar 2010 senesinde eşimden ayrıldım(aldatma sebebiyle) çocuklarım karşılığında nafaka talep etmedim daha doğrusu edemedim.O sıralar SSK ya başvuru yaptım(Babam vefat etti onun maaşı için) ancak hiçbir şekilde bana bir dönüş yapılmadı ben de maddi imkansızlıklarımdan dolayı tekrar eşimle barışmak zorunda kaldım bu ara süre içerisinde iyi günüm de oldu kötü günüm de oldu her neyse bir şekilde geçti gitti(nikah kıymadık). Temmuz ayının başında beni tekrar aldattı bu sefer evi terketti. Durumumu belirten bir dilekçe ile BİMER ve SSK ya yeni başvurularda bulundum ancak evime kimse gelmemesine rağmen eşinizle birlikte yaşadığınızdan dolayı ret tarzında bir yazı aldım. Bunu SSK ya da BİMER e de yazdım isterlerse kamera kayıtlarına isterlerse telefon kayıtlarına baksınlar ben bu insanla ve ailesiyle kesinlikle görüşmüyorum 3 çocuğum var 2 si yanımda üniversite okuyor 1 tanesi şehir dışında berbat durumdayız bu aylığı nasıl bağlatabilirim lütfen yardımcı acilen olun :'(:'(:'(:'(
Cevap: Dul/Yetim maaşım bağlanmıyor
SSK ya verdiğiniz dilekçede durumu anlattım derken, eşinizle tekrar biraraya gelip, birlikte yaşadığınızı mı yazdınız yoksa. SSK sırf maaş almak için anlaşmalı boşananları takip ediyor son zamanlarda...