Selam
Esimin babasi esimin isyerine giderek aglayip sizlayarak `borcum var vermezsem hapise atarlar` diyerek esimden para istemis ve esim de bankadan benden habersiz kredi cekip babasina her ay duzenli odemesi kaydiyla parayi vermis ancak kendi de pisman. Bu olaya calisma arkadaslari sahitlik edebilir. Esim bunu bana soylediginde odemelere baktim 60 ay uzrinden alinan kredide ilk 12 ay problem cikmadi ancak gecen aydan beri odemeler yok kendimiz odemek zorunda kaliyoruz. Biz dava acip bu parayi tahsil etmek istiyoruz cunku bu borcu odeyecek durumumuz yok. Ancak esimin babasinin durumu : uzerine bir mal varligi yok karisinin uzerine dukkan ve ev var ancak cok fazla borclari oldugu icin zaten muhtemelen ipotekli ,ikisinin de emekli maaslari var. Bankalar ikisine de kredi vermez durumda. Diger cocuklari (toplam 3 tane var) anne babalarini gormek istemiyorlar herhangi bir yardimda bulunmalari soz konusu degil.
Sizden ricam biz dava acsak ne gibi bir sonuc alabiliriz. Birkac arkadasa sordum dedikleri dava masraflarini ve avukat parasini odemekten baska birsey elinize gecmez oldu. Yardimlarinizi bekliyorum iyi calismalar.