Boşanma davası ve sosyal durum araştırması
merhabalar eşimin açtığı boşanma davası reddedildi. bende tekrar barodan avukat tutarak nafaka davası açtım ikemetgahım teyzemin orada gözüküyor ama ben ailemin yanındayım sosyal durum araştırması için teyzemin adrese gitmişler ve ben orada değildim ve polis memuru beni aradı oraya gelebilirim vs dedim ama kabul etmedi şuanki bulunduğum adresi verdim bazı sorular sordu cevapladım tutanağa işledim dedi davamı nasıl etkiler reddedilir mi hakim kabul eder mi etmez mi bilmiyorum ne yapmam gerekiyort lütfen yardım edin bana :(
Cevap: NAFAKA Ve TAZMİNAT
merhaba eşimin açtığı boşanma davası reddedildi. bende tekrar barodan avukat tutarak nafaka davası açtım ikemetgahım teyzemin orada gözüküyor ama ben ailemin yanındayım sosyal durum araştırması için teyzemin adrese gitmişler ve ben orada değildim ve polis memuru beni aradı oraya gelebilirim vs dedim ama kabul etmedi şuanki bulunduğum adresi verdim bazı sorular sordu cevapladım tutanağa işledim dedi davamı nasıl etkiler reddedilir mi hakim kabul eder mi etmez mi bilmiyorum ne yapmam gerekiyort lütfen yardım edin bana :(
Cevap: Evlilik birliğinin temelden sarsılması
merhab eşimin açtığı boşanma davası reddedildi. bende tekrar barodan avukat tutarak nafaka davası açtım ikemetgahım teyzemin orada gözüküyor ama ben ailemin yanındayım sosyal durum araştırması için teyzemin adrese gitmişler ve ben orada değildim ve polis memuru beni aradı oraya gelebilirim vs dedim ama kabul etmedi şuanki bulunduğum adresi verdim bazı sorular sordu cevapladım tutanağa işledim dedi davamı nasıl etkiler reddedilir mi hakim kabul eder mi etmez mi bilmiyorum ne yapmam gerekiyort lütfen yardım edin bana :(
Cevap: MAL PAYLAŞIMI, hak paylaşımı, nafaka belirsizliği
merhaba
eşimin açtığı boşanma davası reddedildi. bende tekrar barodan avukat tutarak nafaka davası açtım ikemetgahım teyzemin orada gözüküyor ama ben ailemin yanındayım sosyal durum araştırması için teyzemin adrese gitmişler ve ben orada değildim ve polis memuru beni aradı oraya gelebilirim vs dedim ama kabul etmedi şuanki bulunduğum adresi verdim bazı sorular sordu cevapladım tutanağa işledim dedi davamı nasıl etkiler reddedilir mi hakim kabul eder mi etmez mi bilmiyorum ne yapmam gerekiyort lütfen yardım edin bana :(
Cevap: Yardımcı olacak arkadaşlar lütfen bir bakın
Alıntı:
belinay26 rumuzlu üyeden alıntı
merhabalar(
Hanımefendi merhabanıza merhaba ama çok can sıkıcı olduğunuzun farkında mısınız? Herkesin sorusuna yanıt olarak kendi sorunuzu eklemekten vazgeçin lütfen!
- - - Updated - - -
Alıntı:
uyksuz rumuzlu üyeden alıntı
sizce ne yapmalıyız ?
Bence hiç bir şey yapmayıp beklemelisiniz.
Diğer sorularınızın cevabı şöyle:
1a) Ne zaman iletişime geçileceğini hiç kimse bilemez.
1b) Dosyanın ne zaman savcılığa gideceğini kimse bilemez.
2) Durumunuzun ne olacağını kimse bilemez.
nereye ne yazacağımı bilmediğim için öyle yazdım kusura bakmayın.daha yeni üye oldum soru soramıyorum yardımcı olursanız sevinirm.
Alıntı:
belinay26 rumuzlu üyeden alıntı
nereye ne yazacağımı bilmediğim için öyle yazdım kusura bakmayın.daha yeni üye oldum soru soramıyorum yardımcı olursanız sevinirm.
Sayın Belinay;sizin sorunuz Aile hukukunu ilgilendirmektedir.Sorunuza gelince,eşinizin açmış olduğu dava reddedilmişse siz tekrar bir araya gelmeniz gerekir.Aranızda şiddetli geçimsizlik olduğunu yada size karşı suçlamalarını eşiniz sanırım ispat edememiş.Dava o yüzden reddedilmiş.Dava ayrılık kararı verilmeden reddedilmişse sanırım sizin nafaka talebiniz de reddedilecektir.Eşiniz size noterden eve dön ihtarı gönderirse siz de eve dönmezseniz bu ihtarla birlikte tekrar boşanma davası açabilir diye biliyorum.Davanın tam durumunu bilmediğimden sorunuzdan anladığım kadarıyla cevap veriyorum.