Uyuşturucu ile yakalanan arkadaşın yanında bulunmanın cezası
Merhabalar 02-10-2014 perşembe Günü iş Arkadaşımla Onun Arkadaşına Borcunu Vermek için Gittik Ve Bende Yanında Bulundum Benim Telefonumla Arkadaşını Aradı Ve O ARADIĞI Kişi uyuşturucu Kullanıyormuş Üzerinden de Bir Miktar Çıkmış Aramadan 3 saat Önce Yakalanmış TELEFONU Açan Sivil Polismiş Bizi Bir Yere Çağırdı GİTTİK Kolumuza girer Girmez Arabaya Bindirdiler Karakola Gidene Kadar Konuşturmadılar Benim Olayla Hiç bir Alakam Yokken Olayın içinde Buldum Kendimi Benim Bu Yakalanan Şahısla hiç Tanışmışlığım Bile Yok Benim Arkadaşımın Babası O gün Hastaneye Kaldırıldı Ve borcunu Verip ziyarete Gidecekti Memurlar Arkadaşımı Ve Beni sorguya Aldılar Ve Ben olan Biteni Anlattım Ve Arkadaşım Da Anlattı Bize İnanmadılar Bile Arkadaşımı Babanı Hasta Hasta Getiririz Deyip 2 TANE Hap mıdır Ne Aldık Diyeceksin Bu Aradığım Kişiden Demişler Ve Buda Babasının Hasta Halde Hastaneden Karakolda Onu Görmemesi için Kabul etmiş ve ifademizi yazdılar Ve imzaladık Yakalan Arkadaşı da Şuan Ceza Evinde Ve Yakalanan Çocuğun Babası da Bizden Biliyor Her Hafta 200 TL Para Yollayacaksınız Diyor Şimdi Ne Yapmamız Lazım İfademizi Geri Ala bilir miyiz Düzeltme Şansımız Var mı Mahkemeye Çıkar mıyız Bizde YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MAKBULE GEÇER..
Cevap: Telefonumdan uyuşturucu kullanan arkadaşımı aradık yakalandık
Tüm harfleri büyük yazmazsanız, Yazınızı cümleler şeklinde yazsanız daha iyi olur. Anlaşılmıyor böyle.
Cevap: uyuşturucu ile yakalanan arkadaşın yanında bulunmanın cezası
Olay nedir ne değildir bilemeyiz.Ancak bu ifadeye ne polisin ne savcının inanması pek mümkün değil(zaten polis inanmamış).Elindeyken yakalananlar 1-2 metre uzağa atıp maddeyle alakam yok der, para verirken yakalanan da borcum vardı onu ödüyordum der genelde(sizinki doğru yanlış nedir bilemeyiz ama durum bu).Poliste verilen ifadeyle burada yazdıklarını değiştirmen çok bir şey değiştirmez.Daha önce benzer olayın yoksa denetimli serbestlik alırsın.Başarıyla bitirirsen dava düşer.Geçmiş olsun.
öncelikle teşekkür ederim ama biz hiç bir şekilde uyuşturucuyla yakalanmadık para bile verirken suç üstü bile olmadı ben zaten hiç kullanmadım uyuşturucu bizden önce yakalamışlar benim telefonumla arandı bu şahıs ben sadece arkadaşım borcunu vermek için giderken yanında bulundum olay bu şekil de oldu tabi ki inanmak zorunda değiller ama benim ne yapmam gerekir benim karakolluk olayım bile yok bu yaşıma kadar 30 yaşındayım evliyim 2 tane oğullarım var
neden kimse cevap vermiyor bu herkesin başına gele bilir suçum arkadaşın yanında bulunmak ne yapmam lazım allah aşkına cevap verin
Cevap: Uyuşturucu ile yakalanan arkadaşın yanında bulunmanın cezası
allah aşkına neden kimse cevap vermiyor ne yapmam gerek ne gibi şeylerle karşılaşırım lütfen cevap verin teşekkür ederim şimdiden