Metin2 oyunu ile ilgili konudur
Metin2 oyunu içerisinde bir süredir tanıdığım bir arkadaşım okulların açılmasıyla oyunu sömestere kadar bırakma kararı almış
Elindeki itemleri bana vermek istediğini onları satmamı ileride oyuna döndüğü taktirde benden bu verdiği itemler değerinde oyun parası isteyeceğini dile getirdi
Ben kabul ettim ve itemleri aldım pazara kaydum bir kısmını sattım derken çarım ban yedi
Gelen Maile baktığımda xxxxx çarının soyulmasıyla ilgili hesabımın sınırsız kapatıldığı yazıyordu meğer bana verdiği itemler çalıntıylım oyun yönetimi öyle diyor
Hemen ticket atarak kimseyi soymadığımı ve durumun yukarıda olduğu şekilde gerçekleştiğini yazdım
halen 2 haftadır ticketleşmem devam ediyor henüz iyi yada kötü sonuçlanmadı
olurda kötü sonuçlanır çarım açılmasa dava açacağım
A kişiyi B kişi soyuyor
B kişi bana itemleri veriyor
A kişi ile hesap paylaşımım yok ip bağlantım yok item alışverişim yok
B kişi ile hesap paylaşımım yok ip bağlantım yok item aldım
Ben 3. şahıs oluyorum
ne soyulanla ilgim var nede soyanla sadece soyulan itemler bir şekilde bana geldi
Ne bir eksik nede bir fazla var
oyun içerisinde aldığım itemlerin hırsızlık malı oldunu bilmiyordum
Dava açarsam sizce gameforce şirketi kazanma şansı olurmu?
Cevap: Metin2 oyunu ile ilgili konudur
milletin derdi ne seninki ne. git pes 15 oyna.
Alıntı:
mehmetk. rumuzlu üyeden alıntı
milletin derdi ne seninki ne. git pes 15 oyna.
Altı yıldır emek verdiğim binlerce lira harcadığım full 105 lvl çarımı kurtarmaya çalışıyorum
senin için dert olmuyabilir benim için dert
sen git ne oynamak istiyorsan oyna burada laf kalabalığı yapma yeterinde derdimiz var zaten
Burada daha öncede sorulan sanal oyun soruları pek ilgi ve cevap görmedi.Forumun yaş ortalaması ağırlıklı olarak 30 ve üzeri olduğu için cevap vermek şöyle dursun yazılanların bile çoğu anlaşılmadı.Sadece şunu söyleyebilirim, böyle teknik davaları açmak oldukça masraflıdır(avukatı, harcı, bilirkişisi vs.) bir de sonuç alamazsan karşı tarafında vekalet ücreti, masrafları sana yıkılır en az 5binlik olusun.Bunları göze alıyorsan ve iş dava durumuna gelirse evvela bir avukatla görüşüp atılacak adımları ona göre planlamak gerekir.Şimdi kendin gidip Savcıya CAR MAR dersen(oyundaki karakter sanırım) suratına acayip acayip bakıp, bak işine gücüne deme ihtimali de var.Öncelikle avukatla görüşmek ona göre adımlar atmak gerekir.Hukuğu bilmeden hukuktan faydalanmak mümkün değildir, bu yüzden hele ki bu tarz açıklanması zor karşı tarafın güçlü avukatlarla temsil edileceği davaların tek çıkar yolu avukatla işleri takip etmektir.